Lifestyle

2 másodperces mozdulattal tudathatod a macskáddal, hogy igazán szereted - bizonyítottan megérti

Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.

Így mutasd ki a szereteted a macskád iránt, hogy ő is megértse

Annak, akinek van macskája, vélhetően nem mondunk újat azzal, hogy szőrös kis kedvenceink nincsenek mindig olyan hangulatban, hogy szeretgessük, ölelgessük vagy más módon imádjuk őket. Egyszerűen nem igénylik. Minden macskának más a temperamentuma az életkorától, a nevelésétől és a genetikájától függően, de egy dologban biztosan hasonlítanak: ahhoz, hogy szeretetet kapjunk tőlük, tisztelnünk kell a határaikat.

Hogyan fejezzük ki tehát imádatunkat, ha nem dögönyözhetjük őket 0-24ben? A legendák szerint van egy mozdulat, ami nem vesz igénybe több időt, mint 2 másodperc, de a cicáknak olyan, mintha azt mondanánk vele: szeretünk és biztonságban vagy velünk. Sőt, ha megismétlik a mozdulatunkat, azzal tudtunkra adják, hogy az érzés kölcsönös. De mi ez a mozdulat és vajon tényleg valódi a jelentése? Vagy csak egy Disney-szerű fantázia, amit bebeszélünk magunknak?

A válaszokért lapozd fel a galériát, a cikk ott folytatódik!

Lassú pislogás. Ennyi kell állítólag a cicáknak ahhoz, hogy érezzék a szeretetünket. Mélyen a szemükbe kell nézni és lassan pislogni.
Kattints a további képekért!

Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...