Lifestyle

Ez az 1 mondat soha ne hagyja el a szádat a fodrásznál

Ez a 3 rövid szócska a legrosszabb dolog, amit egy fodrásznak mondhatsz - és igen, ezt egy fodrász árulta el.

Mit ne mondj soha egy fodrász székében ülve?

A fodrászok sokszor olyanok, mintha a legjobb barátaink lennének: gyönyörűvé varázsolnak minket, előre szólnak, ha rossz döntést készülünk hozni és remek hallgatóságok is. Egy hajvágás néha felér egy másfél órás terápiával, ugyanakkor érdemes észben tartanunk, hogy a fodrászunk sok minden, csak éppen gondolatolvasó nem. Három rövid szócskával pedig könnyen ki is akaszthatjuk őt, amit pedig végső soron a saját hajunk fog bánni. De hogy mi ez pontosan, azt a galériában felfedjük! Kattints a fotóra!

Mi az a három szóból álló rövidke mondat, amit sose mondj egy fodrásznak? Kétségkívül az "én bízom benned" - árulta el a PureWow-nak egy neves ügyfélköre miatt névtelenséget kérő szakember. „Nagyra értékelem a bizalmat, de tízből kilencszer az ügyfeleim, akik ezt mondják, elégedetlenek lesznek az eredménnyel, mert utólag rájönnek, hogy mégis teljesen mást akartak volna.”
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a jeleket, amikkel te is kiszúrhatod ezt a nagyon káros szokást.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Sztárok
Bár sok színész alakított óriásit a Star Wars filmekben, ez a filmsorozat tökéletes példája annak, hogy egy valójában sosem beszélő szereplő is be tudja lopni magát az emberek szívébe. Ilyen szótlan...