Lifestyle

Ez az 1 mondat soha ne hagyja el a szádat a fodrásznál

Ez a 3 rövid szócska a legrosszabb dolog, amit egy fodrásznak mondhatsz - és igen, ezt egy fodrász árulta el.

Mit ne mondj soha egy fodrász székében ülve?

A fodrászok sokszor olyanok, mintha a legjobb barátaink lennének: gyönyörűvé varázsolnak minket, előre szólnak, ha rossz döntést készülünk hozni és remek hallgatóságok is. Egy hajvágás néha felér egy másfél órás terápiával, ugyanakkor érdemes észben tartanunk, hogy a fodrászunk sok minden, csak éppen gondolatolvasó nem. Három rövid szócskával pedig könnyen ki is akaszthatjuk őt, amit pedig végső soron a saját hajunk fog bánni. De hogy mi ez pontosan, azt a galériában felfedjük! Kattints a fotóra!

Mi az a három szóból álló rövidke mondat, amit sose mondj egy fodrásznak? Kétségkívül az "én bízom benned" - árulta el a PureWow-nak egy neves ügyfélköre miatt névtelenséget kérő szakember. „Nagyra értékelem a bizalmat, de tízből kilencszer az ügyfeleim, akik ezt mondják, elégedetlenek lesznek az eredménnyel, mert utólag rájönnek, hogy mégis teljesen mást akartak volna.”
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a jeleket, amikkel te is kiszúrhatod ezt a nagyon káros szokást.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.