Lifestyle

„Én a megelőzés híve vagyok" - Az anyai kiégésről beszélgettünk Stumpf Zsuzsa, személyiségfejlesztő terapeutával

Számos izgalmas és fontos beszélgetést, előadást hallgathattak meg az Anya jól van (?) konferencia résztvevői. Stumpf Zsuzsanna, személyiségfejlesztő terapeuta "Segítség, anya lettem!" című szakmai előadásában a probléma megelőzésének lehetőségeire, az öngondoskodás és a különféle terápiás módszerek hatékonyságára hívta fel a figyelmet.

Nem szégyen segítséget kérni!

Stumpf Zsuzsát a saját tapasztalatai vezérelték, amikor elkezdett segíteni a kiégéssel küzdők édesanyáknak. Zsuzsa szerint a probléma megoldásának kulcsa valójában magában a megelőzésben rejlik, úgy véli, bárkinek hasznos lehet a rendszeres terápia, még akkor is, ha jelenleg úgy érzi, rendben van az élete. A szakmai segítség igénybe vételével rengeteget megtudhatunk magunkról és megelőzhetjük a komolyabb problémák előbukkanását. Zsuzsa különösen fontosnak tartja, hogy ha valaki már elmagányosodást, állandó fáradtságot, vagy álmatlanságot tapasztal, az mindenképpen intő jel lehet számára, hogy ideje minél hamarabb segítséget kérni. A teljes interjúért kattints a videóra!

Dr. Szijjártó Linda, pszichológus és szervezetfejlesztő igazán példaértékű munkát végez az édesanyák támogatását tekintve, egyik fő céljának tekinti a szülési szabadságról a munkaerőpiacra visszatérő édesanyák segítését.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...