Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.05.25.: A Nyilas sokkot kap a hírtől, amit ma hall

A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Szenvedélyes energiák és mélyről jövő érzések jellemzik a mai napodat. A közted és a partnered közt lévő kémia ma a tetőfokára hág, ha tehetitek. Használjátok ki ezt a mai napot! Amennyiben nincs párod, akkor ma minden bizonnyal hódítasz, hisz elég csak a szemedbe nézni, lobog benne a tűz és a kalandvágy.


IV.21. - V.20.

Bika

Maradj hű önmagadhoz és kövesd az álmaidat a mai napon. Energikusnak és lendületesnek érezheted magad, de ügyelj, hogy mások is lehetőséghez jussanak melletted. A kemény munka mellett, jusson időd a kikapcsolódásra is. Egy kis szünet mindenkinek jár és a pihenés után sokkal aktívabban tudsz majd tevékenykedni.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb félreértésekre adhat ma okot, hogy hangulatod eléggé ingadozó. Egyik percben nyájas és segítőkész vagy, a másikban pedig már vállrándítással intézed el a dolgokat. Ez nem kevés bosszúságot okoz barátaidnak és a kollégáidnak. Ha ma egy kissé nehéz is veled, ne veszítsd el teljesen az önkontrollt!


VI.22. - VII.22

Rák

A munkahelyeden változások várhatók, amelyek első látásra talán ijesztőek, de légy nyitott és rugalmas. Lehet kicsit megváltozik a feladatköröd, és más jellegű teendőid lesznek, de bízz magadban, ezzel a kihívással is remekül megbirkózol majd!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kellő önfegyelemmel és kitartással ma bármit elérhetsz! Ne add fel, ha akadályba ütközöl, vagy úgy érzed, a céljaidhoz vezető út rögösebb lesz, mint amire számítottál. Jusson eszedbe, hogy mindig a legjobb helyen vagy, a legjobb időben, és ha dupla erőbedobással is, de végigcsinálod!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A mai napon érzékenynek és gyengédnek érezheted magad, ezért remek alkalom adódik arra, hogy kifejezd az érzelmeidet a partnered iránt. Mondd el neki, hogy mennyire szereted és milyen fontos számodra! Szűzként sokszor keményebb és gyakorlatiasabb szemléletű vagy, de alkalomadtán megmutathatod érzelmesebb oldaladat is!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagy csalódás ér ma, melyet nem tudsz a helyén kezelni. A hirtelen rád törő érzelmektől te magad is megrettensz, de aztán rájössz, a legjobb, ha szabad teret engedsz nekik, nem kell minden helyzetben erősnek lenned, néha a legjobb, amit tehetsz, hogy alaposan kisírod magad, hogy aztán tiszta fejjel tudj gondolkodni.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Magad is meglepődhetsz, de folyton egy közeli ismerősödön jár az eszed, aki úgy tűnik gyengéd érzelmeket ébresztett benned. Jóllehet, nem álltok közel egymáshoz, de miért ne hívhatnád el akár ma egy kávéra? Nincs vesztenivalód, és ki tudja, talán több is lesz belőle mint egy kávé…


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Eseménytelen napra számítasz, de késő délután, mint derült égből villámcsapás, úgy ráz fel egy hír. Az elején még kétkedve fogadod, de később rájössz mennyi pozitív lehetőség lakozik benne. Egészségügyileg most kissé gyengébb vagy, mintha kezdődő nátha jeleit vélnéd felfedezni magadon. Még nincs késő elejét venni a bajnak!


XII.22. - I.20.

Bak

Problémáid lehetnek ma a női családtagjaiddal vagy munkatársaddal. Ez a Hold és a Szaturnusz nehezített kapcsolatából adódik, és ezen kívül levertnek érezheted magad. Borús világlátásod rányomja a mai napra a bélyegét. Változtass tudatosan a hozzáállásodon és koncentrálj a Nap erőt adó energiáira!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma legszívesebben máshol lennél, és gondolatban is folyamatosan elkalandozol. szeretnél új dolgokat kipróbálni és idegen helyeket felfedezni. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy megtervezd hosszabb távú külföldi utazásaidat vagy esetleg utánajárj egy kinti nyelvtanfolyamnak. De felfedezhetsz a városodban is olyan helyeket, ahol azelőtt még sosem jártál.


II.21. - III.20.

Halak

Ha egyedülálló vagy, ma felkereshet egy exed, aki békülni szeretne. Vigyázz, mit reagálsz, és gondold át jól a következő lépést! Vajon biztos ez a legbölcsebb döntés? Ha ma kételyek gyötörnek, akkor inkább halaszd máskorra a választ, és ne rohanj egyből randevúra egykori partnereddel. Egészségügyileg ma remekül állnak a csillagok, rég érezted ilyen szuperül magad a bőrödben.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.