Lifestyle

A munkaerőpiaci visszatérés a szülés szabadság után nagyon nem egyszerű feladat - interjú Dr. Szijjártó Linda, pszichológussal

Dr. Szijjártó Linda, pszichológus és szervezetfejlesztő igazán példaértékű munkát végez az édesanyák támogatását tekintve, egyik fő céljának tekinti a szülési szabadságról a munkaerőpiacra visszatérő édesanyák segítését. Anya jól van(?) konferenciánkon előadóként volt jelent, egy kerekasztalbeszélgetés után kérdeztük szakmai küldetéséről.

Tudatosan fel kell készülni a nehézségekre

A Linda által elindított kezdeményezés, a Mindsetland nagyon fontos missziót tűzött ki magának, mégpedig, hogy támogassa a szülési szabadság után a munkához újra visszatérő édesanyákat, szülőket. Linda úgy véli, a munkahelyi stresszfaktorok is jócskán hozzájárulhatnak az anyai kiégés problémájához, ezért rendkívül fontos minél tudatosabban kezelni és felkészülni az újbóli munkába állás esetleges nehézségeire. A teljes interjúért kattints a videóra!

Az anyai kiégés témájában rendezett konferenciánkon számos szakértő elődadását hallgathattuk meg. Kerekes Viktória, life coach a konferencia kerekasztal-beszélgetésének egyik résztvevője volt, igazán szívügyének tekinti az édesanyák lelki egészségének támogatását.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.