Lifestyle

Nem lennénk a helyükben: 3 csillagjegy, akire a friss horoszkóp szerint nehéz hét vár

Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.

A csillagok állása most nem nekik kedvez

Van, hogy mellénk áll a szerencse és a csillagok is kedvezően viszonyulnak ahhoz, hogy az életünk minden területen pozitív fordulatot vegyen, de persze előfordulhat az is, hogy a szöges ellentéte lesz igaz ránk. A csillagok állása szerint néhány asztrológiai jegy épp erre számíthat a következő napokban. Úgy tűnik, eheti horoszkópunk nem sok jót jósol az alábbi jegyek szülötteinek. Hogy kik az érintettek, az galériánkból kiderül!

Szűz Tökéletes szeretnél lenni, ezért hajlamos lehetsz a héten elveszni a munkádban. Túlterheled magad, pedig tudod jól, milyen következményekkel jár. Valószínűleg a hét végére kimerült, valamint fáradt lehetsz, és nem érted, hogy rohanhattak el így a napok. Hozd egyensúlyba a munkát és a szabadidődet, tedd félre a kötelességeket, és ne tervezz nagy dolgokat!
Kattints a további képekért!

A Halaknak meg kell küzdenie egy lassú lefolyású betegséggel. Íme, a májusi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.