Lifestyle

3 csillagjegy, akinek irigylésre méltó hete lesz a friss horoszkóp szerint

Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.

Nekik kedvez a héten a csillagok állása

Milyen hétre készüljenek az asztrológia hívői? Nos, eheti horoszkópunk szerint három olyan csillagjegy is van, akik különösen jó napok elébe néznek, nekik ugyanis szinte minden vállalkozásukat siker kíséri az elkövetkezendő napokban. A galériára kattintva most megnézheted, vajon te is közéjük tartozol-e.

Oroszlán A héten úgy érezheted, te állsz a figyelem középpontjában, ami természetesen hízeleg neked. Sok bókot és szimpátiát zsebelhetsz be, azonban vigyázz, ne élj vissza ezekkel és ne légy beképzelt! Hallgass meg te is másokat, figyelj oda a partneredre, családtagjaidra és a barátaidra. A hétvége kitűnő alkalmat szolgáltat arra, hogy időt tölts velük, és éreztesd, mennyire fontosak számodra.
Kattints a további képekért!

A Halaknak meg kell küzdenie egy lassú lefolyású betegséggel. Íme, a májusi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...