Lifestyle

Dobj 3 nedves törlőkendőt a mosnivaló mellé! Nem hiszed el, mi fog történni

Biztosan te sem gondoltad volna, hogy a mosásnál érdemes nedves törlőkendőt dobni a gépbe, pedig így van; cikkünkben azt is eláruljuk, miért!

Nem bánod meg, ha kipróbálod

Számos mosási trükkel találkozunk nap mint nap, melyek különböző háztartási cikkekkel, természetes vagy vegyi anyagokkal ígérnek költséghatékony, valamint látványos megoldást a makacs foltok eltávolítására, illetve a ruhák frissességének megőrzésére – azonban fontos megjegyezni, hogy nem minden módszer bizonyulhat biztonságosnak minden típusú szövetre, textilanyagra. A népszerű tippek között lehetnek olyanok, melyek túlzottan erős vegyi anyagokat vagy tisztítószereket ajánlanak, melyek károsíthatják a ruhákat, rosszabb esetben pedig allergiát okozhatnak, míg mások valójában egyáltalán nem hoznak szembetűnő eredményt, csak időt és energiát pazarolunk rájuk. Létezik azonban egy elsőre furcsának tűnő praktika, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ugyanis egészen elképesztő dolgot tapasztalhatsz általa. Részletek a galériában!

Bizonyosan te is észrevetted már, hogy ágyneműk, paplan- vagy párnahuzatok mosásakor kisebb szöszök vagy éppen haj- és szőrszálak maradnak a tisztára mosott anyagon.
Kattints a további képekért!

Ha a mosás lejártával te is szembesültél már azzal a problémával, hogy a kedvenc felsőd vagy nadrágod összement, ne aggódj: nem kell kidobnod a mini méretűnek tűnő ruhadarabot, ugyanis egy pofonegyszerű trükkel újra a régivé "varázsolhatod" az összezsugorodott ruhát!

Leadfotó: 123rf

Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.