Narancsbőrgyilkos praktikák: számolj le a gödröcskékkel örökre

Szakértőnk, Hegedűs Nóra elárulja, hogy hogyan tüntethetjük el a zavaró esztétikai problémát hatékonyan, ami nem csak a nőket, hanem a férfiakat és a gyerekeket is egyaránt érinti. A Momfitt Program megálmodója olyan praktikákat hozott, amelyekkel garantált a bombaforma.

Hegedűs Nóra - személyi edző

​​​​​Véleményem szerint nagyon nagy jelentősége van annak, hogy egy anya megőrizze testi erejét és fizikumát a várandósság ideje alatt és után is, hiszen ez nem csak a modern kor elvárása, de egészségügyi jelentőséggel is bír. Erre hoztam létre a Momfitt Programot, mely hivatalosan is szabadalmaztatott edzés program lett. Így nyújtok szakmai segítséget azoknak a nőknek, akik babavárásuk alatt, vagy a szülést követően szeretnének minél jobb formába kerülni. Még többet itt olvashatsz rólam!

Helló nyár! Távozz narancsbőr!

Bár az időjárás még igen szeszélyes, azonban ahogyan minden évben, úgy idén is el fog jönni a bohém nyár és egyik napról a másikra kerülnek majd le rólunk a mindent eltakaró ruhadarabok. De vajon mit takargatnak a hosszúnadrágok? Mi az a zavaró esztétikai probléma, ami minden nő rémálma? Ez bizony a narancsbőr, hivatalos nevén a: cellulitisz. Ha megértjük a kialakulásának okát, akkor tudni fogjuk azt is, hogy hogyan tüntessük el. A narancsbőr nem más, mint a bőr alatti (és izom fölötti) részben felhalmozódott méreganyagok által képződött golyócskák összessége, melyek egyre több vizet gyűjtenek maguk köré és válnak egyre látványosabbá bizonyos testrészeken. Mivel ez a cseppet sem esztétikus jelenség a laza kötőszövetben tud kialakulni, ezért leggyakrabban a comb belső területén, a fenéken és az alatti részen, valamint a csípőn és ritkán a felkaron figyelhető meg.

Személyes tapasztalataim

Érdekességképpen szeretném elárulni Nektek azt az összefüggést, amelyre a munkám során jöttem rá: megfigyeltem, hogy azok a nők, akik hajlamosak a cellulitisz kialakulására, náluk gyakran fordul elő különböző sérv, gátizom renyheség, vagy szülés után szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis) is, mivel ezeknek az elváltozásoknak a hátterében szintén a gyenge kötőszövet áll.

Cikkünk folytatódik...

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!