Hegedűs Nóra - személyi edző

Bemutatkozás

Kicsi koromban is rendszeresen sportoltam és a mozgás egész életemet végigkísérte. Így volt ez akkor is, amikor gyermeke szerettünk volna, de sajnos az anyává válásomat küzdelmes időszak előzte meg. Ekkor tapasztaltam meg igazán, hogy az edzés mennyire sokat segít pszichésen és testileg is.Majd csodás várandósságom volt, mely időszakot egyáltalán nem éltem meg teherként, ellentétben azzal, ahogyan sokan leírják azt. A szülés után pedig fokozatosan és tudatosan tértem vissza az edzőterembe és nagyon hamar kerültem jobb formába, mint szülés előtt.

Véleményem szerint nagyon nagy jelentősége van annak, hogy egy anya megőrizze testi erejét és fizikumát a várandósság ideje alatt és után is, hiszen ez nem csak a modern kor elvárása, de egészségügyi jelentőséggel is bír.

Erre hoztam létre a Momfitt Programot, mely hivatalosan is szabadalmaztatott edzés program lett. Így nyújtok szakmai segítséget azoknak a nőknek, akik babavárásuk alatt, vagy a szülést követően (szoptatás mellett, szétnyílt hasizommal, gátizom problémákka stb.) szeretnének minél jobb formába kerülni.

Szakterületem, végzettségeim

Edző és „fitnesz anyuka” vagyok, így a szakterületem a nők edzése. Legfőképpen kismamáknak és édesanyáknak segítek abban, hogy fitten tartsák a testüket, valamint egészségesek és energikusak legyenek. Szakmai tudásomat és anyaként megszerzett tapasztalataimat pedig a közösségi oldalaimon és az edzésvideóimon keresztül osztom meg velük.

Miért olvasd a cikkeimet?

Úgy gondolom, hogy még mindig sok a tévhit ebben a témában, így sok olyan kismama van, aki vágyik a mozgásra, de nem mer elindulni, illetve rendszeresen találkozok olyan kérdésekkel, amelyek a szoptatás melletti edzéssel, vagy a várandósok táplálkozásával kapcsolatosak. Valóban érdemes ezekkel szakértőt, vagy erre specializálódott edzőt felkeresni, így remélem, hogy a cikkeimben minderre választ adhatok az olvasóknak.

Itt fordulhatsz hozzám

E-mail: [email protected]

Weboldal: www.momfitt.hu

Instagram: https://www.instagram.com/momfittprogram.hu/?hl=hu

Facebook: https://www.facebook.com/nociterhestorna/