Lifestyle

Napi horoszkóp: Óriási szerencsétlenséget kerül el ma a Nyilas - 2022.05.14.

A Mérleg életében egy karnyújtásnyira van a siker. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Akkor jársz a legjobban, ha ma várakozó álláspontra helyezkedsz és megpróbálsz nyugodt maradni. Mivel nehezedre eshet most türelmesen kivárni a dolgokat, ezért ez lehet számodra a nap legnagyobb kihívása, de hidd el a sietséggel mindent elrontanál!


IV.21. - V.20.

Bika

Olyan körülményekkel szembesülhetsz a közvetlen környezetedben, amelyek rendkívül bosszantanak, de sajnos semmit nem tehetsz ellenük. Azzal csak tovább rontasz a helyzeten, ha beleavatkozol. Hidd el, jobban jársz, ha kimaradsz ebből a kellemetlen helyzetből!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma nem kell attól tartanod, hogy kudarcot vallasz, éppen az ellenkezőjére van a legnagyobb esélyed, és nagy sikerek várnak rád. Az a legfontosabb, hogy ne törődj az ellendrukkerekkel, hanem tedd azt, amit jónak gondolsz, bármi lesz is a vége!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma csakis okos érvekkel tudod meggyőzni az üzletfeleidet, különben a kölcsönös együttműködésnek búcsút mondhatsz. Ezért most minden erőddel próbálj meg erre a feladatra koncentrálni. A mai napon nagy hangsúly helyeződik a kommunikációra.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Akaraterődet, megérzőképességedet ma nagy sikerrel vetheted be. Barátaid, feletteseid nagyra értékelik határozottságodat. Arra azért ügyelj, hogy a hirtelen jött siker miatt a párod ne érezze magát háttérbe szorítva.


Szűz

A mai nap eredményei nem túl látványosak, de annál nagyobb hasznukat veszed majd. Elsősorban munkahelyi és üzleti sikerekre számíthatsz, de az otthonodat, családodat érintő témákban is nagyon jól alakulnak a dolgaid.


Mérleg

Ma nagyon közel érezheted a sikert. A korábbi erőfeszítések végre beérni látszanak. Viszont a magánéletedben még mindig sok a feszültség. Ezt a problémát nem hanyagolhatod tovább, mivel neked kell megtenned a békülés felé vezető első lépést!


Skorpió

Az elmúlt időszak nehézségei után ma kénytelen leszel belátni, hogy párod és családod támogatása nélkül nem sikerült volna túljutnod ezen a nehéz időszakon. Háláld meg szeretetüket, gondoskodásukat, és ne hagyd, hogy a büszkeség eltérítsen ettől!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma előfordulhat, hogy kedvesed határozott fellépésének köszönhetően sikerül megúsznod egy olyan dolgot, amely jó időre megkeseríthetné az életedet. Sokkal jobban jársz, ha jogi ügyekkel kapcsolatban kikéred, és meg is fogadod párod tanácsait.


XII.22. - I.20.

Bak

A mai napon a munkádban adódhatnak kisebb összezördülések, de az igazi komoly probléma a magánéletedben jelentkezhet. Egy régi titokra is fény derülhet, ami rendkívül módon elszomoríthat téged. Próbáld meg racionálisan látni a kialakult helyzetet és ne hagyd magad befolyásolni.


Vízöntő

Amennyiben egy nagyobb értékű dolgot tervezel megvásárolni, akkor azt halaszd el mindenképpen. A mai nap bolygóállása nem kedvez a beruházásoknak. Próbálj meg inkább az elmaradt feladataidra fókuszálni. A holnapi nap már sokkal jobb lehetőségeket tartogat.


II.21. - III.20.

Halak

Ma a számlák és a pénzügyeid kerülhetnek ismét a figyelmed középpontjába. Pénzügyi helyzeted kezd katasztrofális méreteket ölteni. Váratlanul, egy külön munkáért kisebb pénzösszeg ütheti a markodat, de ez nem lesz elég arra, hogy végérvényesen rendezd ezt a nyomasztó helyzetet.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.