Napi horoszkóp: A Nyilas hajba kap az egyik rokonával - 2022.08.02.

A Bak hasznos tippet kap, amellyel plusz pénzhez juthat. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Frusztrált vagy és ideges, valószínűleg túlvállaltad magad. Pedig már megtanulhattad volna, ha egyszerre több területen akarsz helytállni, annak ez lehet a következménye. Meg kell tanulnod megosztani a teendőidet, nem dől össze a világ, ha nem egyedül te viszed a terheket!


IV.21. - V.20.

Bika

Egy bizonyos döntést már nem sokáig halogathatsz. Te is érzed, hogy hamarosan végső elhatározásra kell jutnod egy fontos üggyel kapcsolatban. Mivel nem szereted a változásokat, még a rossz dolgokhoz is képes vagy ragaszkodni csak azért, mert hamis biztonságérzetet nyújtanak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma azt érezheted, hogy valaki egy számodra fontos dologban segíteni próbál, de úgy sejted, hogy ezt nem egészen önzetlenül teszi. Te viszont nem bírod elviselni a kiszolgáltatott helyzetet, ezért tedd világossá számára, hogy nem ilyesfajta segítségre van szükséged.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napon olyan kihívásokra van szükséged, amelyek kibillentenek a megszokott rutinodból, még akkor is, ha ezt jelenleg kényelmetlennek érzed. Csakis így tudod megmutatni, hogy mire is vagy képes valójában. Itt az ideje félretenni a kishitűségedet és vállald fel a kihívásokat!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Lehetnek átmeneti gondjaid, de ezeket nem kellene túlzott aggódással kezelned. Inkább dolgozz ki egy spórolási tervet, de eszedbe se jusson mellékutakat keresni a veszteségeid pótlására. Ravaszkodással most csakis magadnak árthatsz!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Remek formában és kitűnő hangulatban leszel egész nap. Próbáld meg önmagadat adni, és ne törődj a rosszakaratú, irigy emberekkel. A munkádban legyél sokkal bátrabb, mint eddig, és ne ijedj meg a változásoktól! Számos dolog átértékelődhet benned a történések hatására.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A konfliktusok most nehezen kerülhetők el a környezeteddel, mert a problémáid még mindig a régi dolgokhoz kötnek. Ha sikerülne végre túllépned a múlt sérelmein és minden figyelmeddel a jövőre koncentrálni, akkor talán a feszültség is kevesebb lenne az életedben.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A napod nagyon jól indul, ám délutánra olyan szituációban találhatod magad, amikor elfogy a béketűrésed. Mielőtt egy nagyobb vitát kirobbantanál, vizsgáld meg, hogy te mennyire vagy hibás a kialakult helyzetért. Érdemes lenne a másik fél álláspontját is meghallgatnod!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Amennyiben nézeteltérésed támad egy rokonoddal vagy családtagoddal, jobban teszed, ha nem makacskodsz. Különben hosszú háborúskodásra számíthatsz, és nem ér annyit ez a dolog, hogy minden energiádat feleméssze. Inkább kerüld el a vitát!


XII.22. - I.20.

Bak

Rendkívül hasznos információkat kaphatsz egy befolyásos barátodtól, ismerősödtől, ezért járj ma nyitott szemmel és füllel. Ha elég szemfüles vagy, a ma kapott információkat felhasználhatod némi plusz bevételre. Az estédet viszont szenteld a romantikának.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma mozgósítanod kellene az erőforrásaidat. Erre akkor leszel képes, ha egy percre sem veszed le a szemed a célodról. Legyél eltökélt és kitartó! A szeretteid hisznek benned, és mindenben támogatnak téged. Most már csak arra van szükséged, hogy te is hinni tudj magadban!


II.21. - III.20.

Halak

Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi munkahelyed nem elégíti ki az ambícióidat, akkor talán itt az ideje egy drasztikus változtatásnak. A környezetedben több olyan ember is van, aki szívesen támogatna téged. Itt az idő, hogy megvalósítsd az egyedi ötleteidet, elképzeléseidet!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak