Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kosra egy igazán romantikus, csodálatos nap vár. - 2022.09.26.

Megvalósulhat a Szűz egy régi vágya. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Egy csodálatos és izgalmas napra számíthatsz, ez főképpen a szerelmi életedre lesz igaz. Most ne keress kifogásokat és ne hivatkozz az elintézendő feladataidra: add meg magad a szerelemnek! Használd ki, hogy végre együtt tölthetitek a napot a legnagyobb romantikában.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon rendkívül produktív vagy. Ezzel a kiemelkedő teljesítményeddel inspirálhatod a munkatársaidat. Kedvező a nap ahhoz, hogy előnyösebb feltételeket harcolj ki magadnak a munkádban. Nem kell semmitől tartanod, minden a terveid szerint alakul!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Párkapcsolatodban eljött az ideje annak, hogy szembenézz a problémákkal, ami nem lesz egy könnyű feladat. Időt kellene adnod magadnak, hogy rendezhesd gondolataidat. Előfordulhat, hogy az önbizalomhiányodat és a kétségeidet kivetíted a társadra.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma nem várt nehézségekkel kell szembenézned, de ahelyett, hogy ezen aggódnál vagy elkeserednél, inkább nagy lendülettel vágsz neki, hogy mielőbb túl legyél rajta. Ügyelj a lelki harmóniád megtartására, mert minden problémád az érzelmi hangulatod függvénye.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Hajlamos lehetsz arra, hogy túl hosszan rágódj a lelki problémáidon. A legnagyobb baj az, hogy nem azzal beszélsz, akivel gondod van. Le kellene ülnöd vele, mert mások véleménye félrevihet téged, bármilyen jó szándékkal is mondják neked.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Remek hírek jutnak el hozzád, amelyek optimizmussal tölt el. Valóra válhat egy régi vágyad, és ettől szinte szárnyakat kapsz, el sem mered hinni, hogy megtörténhet. Azért vigyázz, ne igyál előre a medve bőrére, lépésről-lépésre haladj a megvalósítással!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Vágysz a sikerre, és képes is vagy mindent megtenni érte. A célod eléréséhez azonban olyan eszközökhöz is folyamodnod kell, amit nem igazán tudsz összeegyeztetni a saját erkölcsi hozzáállásoddal. Nagy a csábítás lehetősége, nem igazán tudod, hogy mit tegyél.

X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma nosztalgikus hangulatba kerülhetsz egy régi emlék hatására. Gondolatban szívesen elmerengesz azon a helyen, ahol egykor nagyon boldog voltál. Ha a szívedre hallgatnál azonnal csomagolnál és elindulnál. Beszéld meg a pároddal, és akár a közeljövőben együtt is elutazhattok.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy nagy befektetésen töröd a fejed, de még nem tudod, hogy az anyagiakat miképpen fogod előteremteni rá. Tudod, hogy sokáig már nem halogathatod a megvalósítását, ezért egyre feszültebb lehetsz, nem szeretnéd elveszíteni ezt a jónak tűnő lehetőséget.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma nagyon fontos lenne, hogy a munkádra összpontosíts, mert közeleg a határidő amire be kell fejezned. Minél inkább erőlteted, annál kevésbé fog menni. Sokkal jobban tennéd, ha egy-két óra pihenést engedélyeznél magadnak, és kiszellőztetnéd a fejed.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagyszabású tervek foglalkoztatnak, minden idegszáladdal csak a feladataidra koncentrálsz, ezért a mai napodat teljes mértékben a munkád tölti ki. Bár megfogadtad, hogy a jövőben sokkal jobban beosztod az idődet, de úgy látszik, hogy ezt még nem tudtad megvalósítani.


II.21. - III.20.

Halak

A tegnapi nap nem úgy telt, ahogy azt elképzelted, emiatt egy kicsit sajog a szíved. Nem volt akkora összhang, mint ahogy máskor lenni szokott. Hiába próbáltál mindent megtenni azért, hogy békességben teljen el az este, sajnos nem jártál eredménnyel.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.