Lifestyle

Heti horoszkóp: Ha a Bika nem vigyáz, bepalizzák a munkahelyén. - 2022.09.26. - 2022.10.02.

A Skorpiót kísérti a múltja. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Igazán szórakozottá válhatsz a napokban. Talán a szezonális fáradtság hat rád, de most szétszórtabb lehetsz, így előfordulhat, hogy nem tudod, hová tettél bizonyos dolgokat, sőt akár elfelejthetsz lényeges időpontokat is. Természetesen ez az állapot nem igazán használ a munkádnak, hiszen nagyon fontos, hogy összeszedetten dolgozz. Próbáld meg nagyobb veszteségek nélkül megúszni ezt a hetet!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne is csodálkozz, ha nem úgy haladnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd. Főképpen a munkádban nyomasztanak megoldatlan problémák, talán túlvállaltad magad megint. Ne hagyd, hogy a munkatársaid visszaéljenek a segítőkészségeddel, kihasználva a felelősségérzetedet és a nagy teherbírásodat. Ráadásul ez a fáradt, életunt lelkiállapot a magánéletedre is rányomja a bélyegét.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok amelyek miatt eddig nem tudtál olyan lépéseket megtenni, amelyek a jövőd szempontjából rendkívül fontosak lennének. Most vége fordul a kocka és tisztán látod a kijelölt utat, amelyen tovább kell haladnod. Viszont a kommunikációra fordíts nagyobb figyelmet, mert ezen a területen akadhatnak nehézségek és könnyen félreértésbe keveredhetsz.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tehernek érezheted a másokkal való kommunikációt és a kapcsolattartást. A környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy túl beszédes hangulatban. A magánéletedben sem vagy valami közlékeny, pedig a kellemes őszi idő alkalmat nyújt a társas összejövetelekre és kirándulásokra. Mielőtt félreértenék viselkedésedet, érdemes lenne a környezeted tudtára adni, hogy egy kis pihenésre van szükséged, nehogy félreértsék mostani viselkedésedet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a héten, hogy talán segítséget kell kérned, de az is előfordulhat, hogy neked kell átvállalnod mások feladataiból. Mielőtt úgy éreznéd, hogy teljesen beborítanak a teendők, gondold át miképpen dolgozhatnál csapatban úgy, hogy egyenlő legyen a teherviselés. Szenvedélyes természeted és kreativitásod sokat segíthet abban, hogy gördülékenyen és veszteségek nélkül legyél túl ezen az időszakon.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Több pihenésre lenne szükséged, és ez különösen a munkád területére lehet igaz. Szörnyen fáradtnak érezheted magad, és valóságos szenvedés így bejárnod a munkahelyedre. Az lenne a legjobb, ha kivennél pár szabadnapot, így végre kipihenhetnéd magadat. Arra vágysz leginkább a magánéletedben, hogy egy kis szín költözzön az életedbe, ezért viszont tenni is kellene!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét remekül alakul számodra, sikerül befejezned a feladataid nagy részét. Így nem kell komolyabb veszteségekkel számolnod. A hétvége felé olyan információ juthat el hozzád, amelyet a későbbiekben talán a magad javára tudsz fordítani. A magánéletedben is pozitív történések várhatók, és mivel óriási népszerűségnek örvendesz, sokan keresik a társaságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Akadnak még lezáratlan dolgaid az elmúlt időszakból. Érdemes lenne nekik nagyobb figyelmet szentelned. Amíg ezek kísértenek téged a múltból, addig csak gátolnak abban, hogy elindulj a jövőd felé. Ne ragadj bele ezekbe a visszahúzó élethelyzetekbe! Jelenleg megvan a szükséges erőd ahhoz, hogy kilépj ezekből a fojtogató helyzetekből.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten megérző képességed remek formában lesz. A szokottnál is jobban belelátsz környezeted gondolataiba és ez most nagy segítségedre lesz, hogy egy nagyobb vitát megelőzhess. Egy régi ismerősödről felkavaró hírt kaphatsz, de mielőtt kétségbe esnél, győződj meg az információ valódiságáról. Ellenkező esetben csak félreértésekbe keveredhetsz!


XII.22. - I.20.

Bak

Vidám hangulatban kezdődik számodra a hét, és ez megalapozza a többi napot is. Amennyiben ki sem látsz a munkából, akkor sem érzed magad fáradnak, sőt inkább aktívnak, elégedettnek érzed magad. Viszont bármilyen sikeres is leszel a héten, ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új dolgokba kezdj bele. Ezt a hetet inkább használd arra, hogy lezáratlan ügyeidet magad mögött hagyd!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Tele vagy energiával, és a mostani bolygóállás sok szempontból pozitív hatást gyakorol rád. Minden lehetőséged megvan arra, hogy energikusan és kitartóan törekedj a megfogalmazott céljaid felé. Erőfeszítéseid hamarosan beérnek, de vigyázz arra, hogy a siker ne szálljon a fejedbe! Ne feledkezz meg azokról sem, akik végig melletted álltak és segítettek neked.


II.21. - III.20.

Halak

Ezen a héten pihenésre és kikapcsolódásra lesz leginkább szükséged. Az elmúlt időszak nem volt túl könnyű számodra, ami miatt fáradt és motiválatlan lehetsz. Testednek sok alvásra és feltöltődésre van szüksége, már alig várod a hétvégét. Ez az időszak a testi-lelki újjászületés ideje számodra, fel kell töltődnöd, mielőtt újra szembenézel a következő kihívásokkal.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szandi szívesen mutatja meg a közösségi médiában, hogyan cseperedett érett férfivá a fia. Most Franciaországban élvezik az életet.
Sztárok
Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei...
Sztárok
Karikó Katalin Nobel-díjas biokémikus, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tiszteleti tagja ismét bebizonyította, hogy csak a tudományos fejlődést tartja szem előtt.