Berobbant a vakcinabotrány, közben Müller Cecíliának rendkívüli figyelmeztetést kellett kiadnia

Müller Cecília bejelentésére mindenki alaposan felhúzta a szemöldökét. Időközben egy vakcinabotrány is kibontakozott, ami sok pénzbe fog kerülni.

Nem mutatnak jól a járványadatok

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNGYK) igen jelentős büntetést kapott. A Népszava számolt be róla, hogy a bírság nem kevesebb, mint 10 millió forint lesz.

A törvényességi ellenőrzés állapította meg, hogy a hatóság nem tudta meggyőzően bizonyítani az őszi Moderna-vakcinabeszerzés feltétlen szükségességét. Itt ugye nem kicsi pénzről beszélünk, mivel a beszerzés becsült értéke 1,5 milliárd forint.

Mivel Magyarország összerúgta kicsit a port a Pfizerrel, így akkor csak a Modernától kértek ajánlatot.

Közben megérkezett Müller Cecília rendkívüli bejelentése is, de ez teljesen más ügyet érint. A galériánkból mindent megtudhattok!

Müller Cecília fontos figyelmeztetést adott ki, mivel a hatodik heti járványadatok szerint tovább emelkedett a felső légúti megbetegedések száma. Most jön az a pont, amikor nagyon óvatosnak kell lennie mindenkinek, mivel egy pillanat alatt megfertőződhet.
Kattints a további képekért!

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire egészséges is a fokhagyma. Most megmutatjuk a jótékony hatásait!

Leadfotó: MTI Fotó – Botár Gergely

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.