A mozzarella sajt sokoldalúságát annak magas nedvességtartalma és enyhén savanykás, friss tej íze adja. A sajt textúrája rugalmas, ami kiválóan alkalmas a pizza és más sütőben készült ételek tetejére. A friss mozzarella sajt különösen jól olvad, és tökéletesen kiegészíti a paradicsomot és a bazsalikomot egy friss és üde salátában.
1/6
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
A mozzarella sajt sokoldalúságát annak magas nedvességtartalma és enyhén savanykás, friss tej íze adja. A sajt textúrája rugalmas, ami kiválóan alkalmas a pizza és más sütőben készült ételek tetejére. A friss mozzarella sajt különösen jól olvad, és tökéletesen kiegészíti a paradicsomot és a bazsalikomot egy friss és üde salátában.