Lifestyle

Ezzel a trükkel száraz lesz az összes edény, mikor kiveszed őket a mosogatógépből: csak egy dologra van szükséged hozzá

A kivételesen jó fortélyt egy nagymama osztotta meg az internet népével, és megéri hallgatni rá, ugyanis a praktika tényleg működik.

Csak így fogod csinálni ezután

Megannyi trükk és házi praktika kering mostanában az interneten, melyeknek sajnos a fele sem igaz, pedig ha tényleg működnének, akkor sok nő élete lenne sokkal egyszerűbb. Van azonban szerencsére néhány olyan fortély, melyek beváltják a hozzájuk fűződő reményeket – ahogyan a Mindmegette is írja, egy több unokával is büszkélkedő nagyi épp egy ilyet osztott meg a minap TikTok követőivel. A nagymama a legtöbb háziasszony bosszúságát okozó probléma egyszerű, és egy forintba sem kerülő megoldására hívta fel a figyelmet: elárulta ugyanis, hogy mit tehetünk az ellen, hogy ne kelljen az edényeket, tányérokat és poharakat nedvesen, vízcseppektől borítottan kivennünk a mosogatógépből, miután a program lejárt. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A szinte csuromvizes edények kivétele a mosogatógépből a legtöbb háziasszony számára fejfájással jár, hiszen ilyenkor még el kell törölgetni egyesével a tányérokat, lábosokat és poharakat, mielőtt eltennénk őket a helyükre. Ha pedig nem egyből vesszük ki őket a gépből, akkor a rászáradt vízcseppek nyújtanak majd nem túl kecsegtető látványt… Szerencsére a TikTok-nagyi erre a problémára kínált megoldást népszerű videójában.
Kattints a további képekért!

A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...