Lifestyle

Szép márványos lesz a bejgli felülete, ha így csinálod: íme, a tökéletes karácsonyi finomság titka

A bejgli karácsonykor szinte kötelező, annak ellenére is, hogy sajnos nagyon könnyen elrontható. Vagy mégsem olyan bonyolult, mint eddig hittük?

Nincs karácsony bejgli nélkül

Mindegy, hogy diós, mákos vagy gesztenyés, bejgli nélkül nincs ünnep – s noha nem tartozik az egyszerűen elkészíthető édességek közé, minden családban van legalább egy olyan személy, aki mindig megsüti ezt a finomságot. Már maga a folyamat sem nevezhető gyerekjátéknak, hiszen több lépésből áll, nem beszélve arról, hogy az alapanyag minősége is nagyban befolyásolja a végeredményt, azonban jó tudni, hogyha odafigyelünk néhány apróságra, szinte képtelenség lesz elrontani. Galériánkban eláruljuk a tökéletes bejgli titkát, valamint azt is, hogy mitől lesz szép márványos a felülete:

Néhány héten belül itt a szenteste, így nem árt már most felkészülni az ünnepi teendőkre. Kezdjük el időben az ajándékok beszerzését, a dekorációk elhelyezését, no meg persze az ünnepi menü megtervezését!
Kattints a további képekért!

Az olvasás mindig nagyszerű időtöltés, a tél beköszöntével viszont semmihez sem fogható élményt nyújt egy jó könyv társaságában bekuckózni egy meleg takaróval és egy bögre forró csokoládéval. Ez csak egy a millió ok közül, amiért a könyv tökéletes ajándék lehet szeretteink számára.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Ripost

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.