Lifestyle

Ezeket a "csodagombokat" megnyomva pikk-pakk leolvad a jég a szélvédőről

Ez a tuti tipp segíthet reggelente gyorsan eltüntetni a jeget a szélvédőről!

Jeges szélvédő

Télen az autóba ülve gyakran találkozunk azzal a kellemetlen helyzettel, hogy az üvegek vastag jégpáncélba burkolóznak. A gyerekeket kell iskolába vinni, vagy sietnünk kell dolgozni, és a hagyományos módszerekkel az egész procedúra örökkévalóságnak tűnhet. Szerencsére azonban a NASA egyik mérnöke megosztott egy tippet, amely segíthet ezen a problémán, és mindössze négy lépésből áll. Mindez gyors és hatékony módon történik, így nem fogsz elkésni reggel!

Persze egy szélvédőtakaró is segíthet, de ha elfelejtetted feltenni, íme egy szuper trükk. A módszer lépéseit egy videóban ismertették. Az első lépés, hogy azonnal kapcsold be az autó fűtését, és tedd fel maxra. (Plusz tipp: Hajtsd le a napellenzőket, ez ugyanis jobban bezárja a hőt). A második lépésben kapcsold be az autó légkondicionálóját, mivel ez segít felszívni a maradék nedvességet a kocsi belsejében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...