A rakott krumpli ráadásul tejfölt is tartalmaz, ami melegítéskor hajlamos lebomlani és oxidálódni, ami tovább fokozhatja a káros vegyületek keletkezését. A benne lévő tojás pedig egy másik kockázati tényező: a fehérje újbóli hevítése során olyan kémiai folyamatok indulhatnak be, amelyek emésztési panaszokat, vagy akár sejtszintű károsodásokat is okozhatnak.
4/4
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
A rakott krumpli ráadásul tejfölt is tartalmaz, ami melegítéskor hajlamos lebomlani és oxidálódni, ami tovább fokozhatja a káros vegyületek keletkezését. A benne lévő tojás pedig egy másik kockázati tényező: a fehérje újbóli hevítése során olyan kémiai folyamatok indulhatnak be, amelyek emésztési panaszokat, vagy akár sejtszintű károsodásokat is okozhatnak.