Lifestyle

Sokkot kapott a vőlegény, mikor megtudta, kinek a szeretője volt korábban a várandós menyasszonya - veszélybe került az esküvő is

A szerelmespár már az esküvő előszobájában járt, amikor szívszaggató családi titokra derült fény.

Egy lépés volt csak az ég

Már az esküvő előszobájában járt a fiatal szerelmespár, amikor idilljüknek egyetlen másodperc alatt vége szakadt: szívszorító titok derült ki a menyasszonyról, s amikor a vőlegény tudomást vett róla, rögtön elbizonytalanodott a szertartás szükségességét illetően - számolt be a hihetetlen sztori részleteiről a Mirror. Pedig a nagy fordulópontot megelőzően madarat lehetett volna fogatni szerelmes főhősünkkel: több mint két éve alkotott egy párt menyasszonyával, akivel eddigi párkapcsolatuk szinte teljesen zökkenőmentesen alakult, ráadásul minden adott volt ahhoz, hogy szerelmük tényleg kirügyezzen: az ifjú feleségjelölt már románcuk gyümölcsét, egy kisbabát is a szíve alatt hordott.

Kettejük viszonyát akkor kezdték sötét viharfelhők tarkítani, amikor a közösségi médiában bejelentették, hogy hamarosan összekötik az életüket. Nem sokkal az örömteli bejegyzés kikerülését követően egy ismeretlen felhasználó kereste meg a vőlegényt, és elmesélt neki egy megrázó történetet. A fiatal férfi köpni-nyelni nem tudott, és egy idő után azon kezdett el töprengeni, nem lenne-e bölcsebb lépés lefújni az esküvőt. De vajon mit mondhatott neki a rejtélyes informátor, amivel ennyire kibillentette lelki egyensúlyából?

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön megtudod: ettől te is eldobod majd az agyad!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Igazán büszkék lehetnek magukra ezen csillagjegy szülöttjei, ugyanis nincs olyan élethelyzet vagy akadály számukra, amit intelligenciájukkal ne tudnának leküzdeni vagy megoldani.
Sztárok
A TV2 szuperprodukciója, a Sztárban sztár leszek! nem szűkölködik extravagáns ruhakölteményekben, és ez most sem volt másképp.