Lifestyle

Sokkot kapott a vőlegény, mikor megtudta, kinek a szeretője volt korábban a várandós menyasszonya - veszélybe került az esküvő is

A szerelmespár már az esküvő előszobájában járt, amikor szívszaggató családi titokra derült fény.

Egy lépés volt csak az ég

Már az esküvő előszobájában járt a fiatal szerelmespár, amikor idilljüknek egyetlen másodperc alatt vége szakadt: szívszorító titok derült ki a menyasszonyról, s amikor a vőlegény tudomást vett róla, rögtön elbizonytalanodott a szertartás szükségességét illetően - számolt be a hihetetlen sztori részleteiről a Mirror. Pedig a nagy fordulópontot megelőzően madarat lehetett volna fogatni szerelmes főhősünkkel: több mint két éve alkotott egy párt menyasszonyával, akivel eddigi párkapcsolatuk szinte teljesen zökkenőmentesen alakult, ráadásul minden adott volt ahhoz, hogy szerelmük tényleg kirügyezzen: az ifjú feleségjelölt már románcuk gyümölcsét, egy kisbabát is a szíve alatt hordott.

Kettejük viszonyát akkor kezdték sötét viharfelhők tarkítani, amikor a közösségi médiában bejelentették, hogy hamarosan összekötik az életüket. Nem sokkal az örömteli bejegyzés kikerülését követően egy ismeretlen felhasználó kereste meg a vőlegényt, és elmesélt neki egy megrázó történetet. A fiatal férfi köpni-nyelni nem tudott, és egy idő után azon kezdett el töprengeni, nem lenne-e bölcsebb lépés lefújni az esküvőt. De vajon mit mondhatott neki a rejtélyes informátor, amivel ennyire kibillentette lelki egyensúlyából?

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön megtudod: ettől te is eldobod majd az agyad!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.