Melyik mesebeli hercegnő lennél? Csillagjegyed elárulja

Gyermekként bizonyára mindenki képzelte magát legalább egyszer egy mesebeli hercegnő helyébe. Cikkünkből most kiderül, melyik hősnő jelleme áll hozzánk a legközelebb!

Kos - Jázmin

A Kosok főbb jellemzői közé tartozik, hogy nagyon barátságosak, társaságkedvelők és kitartanak amellett, amiben hisznek. Aladdin szépséges szerelme, a szultán lánya, Jázmin pont ilyen! A hercegnőhöz hasonlóan a Kosokat sem érdekli a fényűzés, sokkal jobban értékelik a belsőt, mint a külsőségeket. Emellett érzékenyek és nagyon hűségesek.

Bika - Hamupikőke

Hamupipőkéhez hasonlóan a Bikákra sem jellemző a panaszkodás, inkább elfogadják a sorsukat. Szívesen végzik el a házimunkákat, mert tudják, az a dolguk. Csupa olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekkel a gyönyörű mesehős is: együttérzőek és megbízhatóak, egy zokszó nélkül tűrik a szidalmakat is.

Ikrek - Anasztázia

Az Ikrek szeretik az izgalmakat és a veszélyeket, akárcsak a hányattatott sorsú Anasztázia. Temperamentumosak, nőiesek, közvetlenek és kíváncsiak. Ahogyan a mesében Anasztázia és Dimitrij kapcsolata, úgy többnyire az Ikrek szerelmi élete is gazdag fordulatokban.

Fotók: elitedaily.com

Oldalak

Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.