Lifestyle

Meghan Markle trükkje: ezzel a módszerrel szerezte vissza szülés előtti alakját a sussexi hercegné

Így hozta magát formába 2018-as esküvője előtt is.

Irigylésre méltó az alakja

Meghan Markle alakját és kecsességét joggal irigyelheti bárki, hiszen egészen különleges nőies, megjelenést tudhat magáénak. Noha Archie 2019-es és Lilibet 2021-es születése után hónapokig nem foglalkozott a terhessége alatt felszedett súlyfeleslegével, idővel elérkezettnek látta, hogy visszanyerje korábbi alakját, ám ezt mindkét esetben a legegészségesebb és a legkevesebb stresszel járó módon szerette volna véghezvinni. Volt is erre egy tuti tippje, amit a táplálkozási tanácsadójától kapott. Részletek a galériában!

Peacock Gabriela, Meghan táplálkozási tanácsadója egyébként nem először foglalkozott a hercegnével. Harry herceg felesége ugyanis neki köszönhette, hogy a 2018-as esküvőjére bomba formába került, melyet egy nagyon egyszerű, szenvedés nélküli trükkel értek el.
Kattints a további képekért!

Álmatlanság gyötör, de inkább nem nyúlnál altatókhoz, még akkor sem, ha természetes összetevőkkel hirdetik? Itt egy remek opció, amit te magad készíthetsz el és garantáltan hatékony!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.