Lifestyle

Egy mekis dolgozó megosztott egy titkos trükköt, amivel mindig friss sültkrumplit kaphatsz: Ez nem a klasszikus "só nélkül kérem" tipp!

Egy egykori mekis dolgozó megosztotta, hogyan kaphatsz a McDonald's-ban friss sült krumplit anélkül, hogy a klasszikus "só nélkül kérem" trükköt kéne használnod. És ez a trükk pofátlanul egyszerű, és fogadjunk, hogy eddig eszedbe sem jutott!

Így mindig frisset kapsz!

Ha a McDonald's-ban jársz, nincs is annál kiábrándítóbb, mint amikor hideg, állott sült krumplit szolgálnak fel a hamburgered mellé. Hogy ez ne fordulhasson elő, egy volt alkalmazott a TikTok-on osztotta meg, hogyan juthatnak friss sült krumplihoz a vásárlók.

A vásárlók gyakran kérik a mekis dolgozóktól, hogy "ne sózzák" a sült krumplit, és így próbálnak frisset kapni kapni. A TikTok-on @jodessy néven ismert egykori mekis dolgozó azonban azt állítja, hogy ez teljesen felesleges, és lelassítja az egész műveletet saját maga és a többi vásárló számára. Ehelyett egy alternatív hacket kínál a tökéletes sült krumpli eléréséhez.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.