Lifestyle

"Hétköznapi megfázással" fordult orvoshoz a fiatal srác, végül mindkét lábát amputálták az orvosok

A srácot és szüleit is összeroppantotta a szörnyű valóság: sosem gondolták volna, hogy a sors egyszer majd ilyesfajta próbatétel elé állítja őket.

Fokozatosan romlott az állapota, míg végül kórházban kötött ki

A húszesztendős brit Levi Dewey hosszú ideig egészséges fiatalembernek tűnt, sosem volt komolyabb aggodalomra okot adó egészségügyi panasza, és akkor sem gondolt semmi rosszra, amikor egy hétköznapi, egyszerű megfázás tüneteit kezdte tapasztalni. A Derby Telegraph cikke szerint az ifjú Levi állapota egy idő után rosszabbodni kezdett: a meghűléses tünetek nehézlégzéssel párosultak, és a fiú a huszonegyedik születésnapja előtt kórházba került. Ezen a ponton már a szüleit is őszinte riadalom járta át - pedig még nem is tudták, hogy ez csupán kálváriájuk kezdete. Levire ugyanis hátborzongató utazás várt: kisvártatva kiderült, hogy nem megfázással küzd, hanem egy sokkal veszedelmesebb betegség támadta meg a szervezetét.

Lapozd fel galériánkat, a történet még csak most veszi kezdetét!

Hamarosan kiderült, hogy Levi szervezetét egyszerre támadta meg az influenza és pneumococcus okozta tüdőgyulladás. A srác sokkos állapotba került, a szervezete egy időre leállt, és az orvosok csupán mesterséges lélegeztetéssel tudták életben tartani.
Kattints a további képekért!

A család kálváriája 2022 karácsonyán kezdődött: azt hitték, csupán közönséges nyakfájás kínozza négyéves gyermeküket, a kijózanító valóság azonban egy csapásra letaglózta őket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.