Lifestyle

Elsöpri az ítéletidő az országot, 15 vármegyére adtak ki riasztást: Vége a nyárias napoknak, mutatjuk a térképeket

Már május végét írunk és ugyan az utóbbi hétvégén megmutatta kegyes arcát az időjárás, ez azonban nem tarott sokáig.

Újra jön az ítéletidő

Az utóbbi hétvégén, különösen szombaton már megtapasztalhattuk az év idei első, igazán nyárias napját, amikor már elővigyázatosságból sem vittünk magunkkal kiskabátot és igazán érezni lehetett a Nap sugarait. Ennek azonban befellegzett, szó szerint, ugyanis zivatarokra és felhőszakadásra kell számolni a hét elején, több vármegyére is riasztást adtak ki.

A hétfői időjárás a fővárosban többnyire napos lesz, kevés fátyol- és gomolyfelhővel az égen. Délután kis eséllyel kialakulhatnak futó záporok, a keleti, északkeleti szél pedig időnként megélénkül. Délután a hőmérséklet 27 fok körül valószínű, estére 17 fok köré hűl le a levegő - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.