Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.05.22.: Az Oroszlán fájó felismerést tesz, ugyanis bizonyos lelki sebei még nem gyógyultak be.

Egy álhír vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a Szűz életében. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma nagyon lassúnak érzed magad, és legszívesebben fel sem kelnél az ágyból. Talán szükséged van egy kis szünetre, magányra, hogy rendezd a gondolataidat. Nem csoda, hiszen bonyolult és kimerítő időszakon vagy túl, mindezt valamikor muszáj kipihenned.


IV.21. - V.20.

Bika

Lehet, hogy ma módosulni fog egy terved, ami nem jelent problémát, csak egy kis plusz munkát, szervezést. Bármi is legyen, kerüld a vitát és a visszautasítást, próbálj meg higgadtan érvelni, és vedd figyelembe a másik fél szempontjait is.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne hadakozz az érzelmeiddel, olyan romantikus szerelem van születőben, amely új fejezetet nyithat az életedben. Igaz a kezdet, nem túlságosan biztató, mert elkedvetlenítő akadályok nehezítik az utadat és a jelek szerint még messze a cél, de már nem sokáig!


VI.22. - VII.22

Rák

Igyekszel megfelelni a környezetednek, de időnként elfeledkezel arról, mi is az igazán fontos számodra. Igyekezz olyan döntéseket hozni, amelyek a szeretteid számára is elfogadhatóak, mindenki más érdeke csak ezután jöhet. Talán ma éppen egy ilyen helyzetben találhatod magad.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma olyan régi sebek fakadhatnak fel, amelyek nem gyógyultak be teljesen. Bármennyire is fáj, fogadd el a helyzetet, és próbáld meg túltenni magad rajta. Hamarosan ez már csak egy tapasztalatokkal teli emlék lesz számodra.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy álhír vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben. Ez csak akkor okozhat igazi problémát, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha bárkiről is pletykát hallasz. Ha nem muszáj, ma ne utazz el sehová!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindig valami máshoz lenne kedved, mint amit éppen csinálsz. Ez a hangulat kínzó lehet számodra, ezért szabadítsd ki magad a kötelezettségeid alól. Ne vállalj semmi olyat, amit csak félszívvel tudsz megcsinálni! Ha van rá lehetőséged, inkább vegyél ki pár nap szabadságot!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Figyelj oda az egészségedre, ne rohanj azonnal az orvoshoz, ha kissé fáradtnak vagy levertnek érzed magad. Először is, vegyél vissza a tempóból, és próbáld meg kipihenni magad. Talán itt az ideje, hogy megreformáld a napi rutinodat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Légy őszinte a pároddal, mert a titkolózás alááshatja a bizalmat a kapcsolatotokban. Bármennyire is szimpatikus neked az az illető, aki nemrég tűnt fel az életedben, ne kockáztass. Ha elégedetlen vagy a pároddal akkor beszéljétek meg, közös erővel sikerülhet megoldani a gondjaitokat.


XII.22. - I.20.

Bak

Ne hagyd, hogy hatalmába kerítsen a magányosság érzése. Értékeld a nyugodt pillanatokat, és törődj magaddal. Ha végképp elviselhetetlen az egyedüllét, hívd fel az egyik barátodat. Szervezzetek egy kellemes esti programot!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy most olyanokkal kell együttműködnöd, akik szinte egyik pillanatról a másikra változtatják meg a véleményüket. Ezt az állapotot egész egyszerűen elviselhetetlennek érzed, és minden erőddel a kitörési lehetőségekre koncentrálsz.


II.21. - III.20.

Halak

Anyagi természetű vitába keveredhetsz a partnereddel. Az összeütközés elkerülhetetlennek látszik, és ez a helyzet nagyon bánt téged. Nagyvonalú kapcsolatra vágysz, ezért érzed kellemetlennek azokat a vitákat, amelyeket a pénzügyi kérdések robbantanak ki.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...