Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.05.22. - 2023.05.28.: A Vízöntő váratlanul pénzhez juthat, és ez korántsem a jéghegy csúcsa!

A Bika óriási előrelépést érhet el a karrierjében. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A legjobb amit a munkahelyi boldogulásodért tehetsz, ha rendezed a gondolataidat. Tisztázd magadban, hogy melyek azok a hosszú távú terveid, amelyek még motiválnak téged. Ha sikerül végiggondolnod a kitűzött céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz. Szerelmi életednek jót tehet, ha kimozdultok otthonról. A közös élmények sokat jelenthetnek mindkettőtöknek.


IV.21. - V.20.

Bika

A munkád egész héten lefoglal, de tisztában vagy vele, hogy ez jelentős időszak az életedben, és jól is teszed, hogy extra energiát fordítasz a boldogulásodra. Talán ezért ezt nem nyűgnek és tehernek éled meg, hanem egy komoly előrelépési lehetőségnek. Ha jól veszed az akadályokat, akkor nagyot léphetsz előre a munkádban. A héten akár még új ajánlatok is megtalálhatnak, válogass közülük kedvedre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat. A kommunikációd minősége most jelentősen befolyásolhatja a munkádat, de akár a magánéletedet is. Ha sikerül megtalálnod a közös hangot a munkatársaiddal, akkor sokkal könnyebben tudtok a továbbiakban együtt dolgozni. A családi életedben már csendesebb vagy, hiszen annyira kifárasztanak ezek a felesleges körök, hogy csak pihenésre és csendre vágysz leginkább.

VI.22. - VII.22

Rák

Nem szoktál hozzá, hogy a lassú haladás útját válaszd, most akkor leszel a legeredményesebb, ha kivárod, amíg a kezdeti lépések meghozzák a valódi kibontakozást. Az első lépéseket ehhez, már a héten megteheted abba az irányba, hogy rendezed az otthoni és munkahelyi problémáidat. A környezetedben egy konfliktus kezd kialakulni, de ne engedd, hogy most bármi elvonja a figyelmedet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, tisztán látod a lépéseket, amelyek a sikerhez vezetnek. Most még kitartásod és erőd is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért. Azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben milyen módon bánsz és kommunikálsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sérts meg senkit, próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Eljött az idő, hogy nyíltan felvállald a véleményedet és belefogj a terveid megvalósításába. Amennyiben házasságban élsz, ne ragaszkodj görcsösen a régi dolgokhoz, mert ezzel falakat építhetsz magad és a párod közé. A héten próbáld meg minden figyelmedet az üzleti ügyeidre irányítani, mert rendkívül előnyös üzleti megállapodásokat köthetsz, amelyek hosszú távra megalapozhatják az egzisztenciádat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten megpróbálod lerövidíteni a sikerhez vezető utat, ezért olyan feladatokat is elvállalhatsz, amihez nincs meg a kellő tudásod. Nagyon bízol a szorgalmadban, és a kitartásodban, de sajnos előbb-utóbb be kell látnod, hogy ezúttal ennyi nem volt elég. Ahhoz, hogy megóvd magad egy nagyobb csalódástól, jobban teszed, ha időben visszavonulsz, és inkább kivárod a neked való lehetőséget.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten használd azokat a kapcsolataidat, amelyek segíthetik a munkahelyi boldogulásodat. Sokan kedvelnek és szeretnek, ezért örömmel segítenek téged. Ha viszont mindenáron ragaszkodsz ahhoz, hogy egyedül boldogulj, akkor a következetes, kitartó hozzáállás lesz a nyerő. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, használd ki ezt a kellemes időszakot.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten anyagi természetű vitába keveredhetsz a pároddal. A veszekedés elkerülhetetlen lesz és a kialakult helyzet nyomasztóan hat a kapcsolatotokra. Olyan kapcsolatra vágysz, ahol a partnered sokkal nagyvonalúbb és lelkesebb. Nagyon nehezen tudod elfogadni azokat a korlátozásokat, amelyeket a partnered felállított, úgy érzed ez fojtogat téged, és elveszted a motivációdat.


XII.22. - I.20.

Bak

Anyagi ügyeid akkor alakulnak jól, ha mindenáron következetes maradsz, és a sok kicsi sokra megy elvét próbálod követni. Szeretteid, családod véleményét, és tanácsait érdemes lenne megfogadnod még akkor is, ha kissé elavultnak tartod a gondolkodásukat. Lehetőséged adódhat egy szakmai továbbképzésre. Még akkor is, ha nem voltak ilyen irányú terveid, érdemes lenne kihasználni a lehetőséget.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Karrieredben most érdemes lenne kihasználnod a kapcsolataidat. Ne legyél szégyenlős, keresd fel a befolyásos ismerőseidet, és kérd a támogatásukat. Ha kellőképpen nyitott vagy, akkor egy váratlan pénzügyi manőver nem várt eredményt hozhat a hét második felében. Légy bátor, most nincs mire várni, a halogatással sokat árthatsz magadnak, élj ezzel a szerencsés lehetőséggel.


II.21. - III.20.

Halak

Akár egy sikersorozatot is elindíthatnál a munkádban, ha végiggondolnád, hogy mit is szeretnél valójában. Gondold végig, hogy hosszabb távon melyek a legfontosabb céljaid. Lényeges kérdés az is, hogy valóban azt csinálod, amit szeretsz? Magánéletedben nagyobb szenvedélyre vágysz, ezt mindenképpen juttasd a párod tudomására, és ne azt várd el, hogy kitalálja a gondolataidat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.