Dubajban magyar finomságért ájulnak el a külföldiek, minél többet akarnak belőle

Dubajban ugyebár zakatol a luxus, de egy magyar étel van most reflektorfényben. Nem is csoda, mivel isteni fogásról van szó.

A Gulfood fontos találkozóhely a közel-keleti piacokat célzó vállalkozások számára

A magyar konyhaművészet egyre csak fejlődik, és úgy tűnik nincsen megállás. A külföldiek egyre inkább szeretnek nálunk enni, és a hazai ételek is jól szoktak teljesíteni külföldön.

Maradjunk annyiban, hogy nem igazán maradunk szégyenben sehol, ha gasztronómiáról van szó. Konyhakultúránk több mint ezeréves történelmi fejlődés eredménye, amely Magyarország jó természeti adottságain, valamint az évszázados tradicionális állattartás, növénytermesztés és a manufakturális élelmiszer-előállítás örökségén alapul.

Most Dubajban mutatta meg Magyarország, hogy mit ehet az, aki esetleg turistaként a hazánkba látogat. A külföldiek oda is voltak egy ételért, amit alaposan a szívükbe zártak. A galériánkból kiderül, hogy melyik volt ez!

Naná, hogy messze Magyarországtól is meg tudnak jelenni a hazai ízek, csak hazai séfek kellenek hozzá, vagy éppen kiállítók.
Kattints a további képekért!

Egy tanulmány szerint azoknál az egyéneknél, akik kihagyják a reggelit, nagyobb valószínűséggel alakulnak ki anyagcsere-problémák.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...