Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.02.22.: Az Oroszlán régi sebeit feltépik és ez piszkosul fájhat neki

A Szűz életében komoly bonyodalmakat okozhat egy álhír vagy félreértés. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma nagyon lassúnak érzed magad és legszívesebben fel sem kelnél az ágyból. Talán szükséged van egy kis szünetre, magányra, hogy fejben rendezd a gondolataidat. Nem csoda, hiszen bonyolult és kimerítő időszakon vagy túl, és valamikor muszáj mindezt kipihenned.


IV.21. - V.20.

Bika

Valami mindig kihoz a béketűrésedből és talán ok nélkül összezördülsz a kedveseddel vagy közeli családtagjaiddal. Próbálj meg türelmesebb lenni, mert kapkodásod és nyers, meggondolatlan kijelentéseid hosszabb távon okozhatnak gondokat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne hadakozz az érzelmeiddel, olyan romantikus szerelem van születőben, amely új fejezetet nyithat az életedben. Igaz a kezdet, nem túlságosan biztató, mert elkedvetlenítő akadályok nehezítik az utadat és a jelek szerint még messze a cél, de már nem sokáig.


VI.22. - VII.22

Rák

Igyekszel megfelelni a környezetednek, de időnként elfeledkezel arról, mi is az igazán fontos számodra. Igyekezz olyan döntéseket hozni, amelyek a szeretteid számára is elfogadhatóak. Mindenki más érdeke csak ezután jöhet. Talán ma éppen egy ilyen helyzetben találhatod magad.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma olyan régi sebek fakadhatnak fel, amelyek nem gyógyultak be teljesen. Bármennyire is fáj fogadd el a helyzetet és próbáld meg túltenni magad rajta. Hamarosan ez már csak egy tapasztalatokkal teli emlék lesz számodra.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy álhír vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben, ez csak akkor okozhat igazi problémát, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha bárkiről is pletykát hallasz. Ha nem nagyon muszáj, ma ne utazz el sehová.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindig valami máshoz lenne kedved, mint amit éppen csinálsz. Ez a hangulat számodra kínzó, szabadítsd ki magad a kötelezettségeid alól. Ne vállalj semmi olyat, amit csak félszívvel tudsz megcsinálni. Ha van rá lehetőséged, inkább vegyél ki pár nap szabadságot.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai nap nem igazán kedvező számodra, csupán arra kell ügyelned, hogy a problémáid megoldásánál lépésről lépésre haladj és semmit ne kapkodj el. Nagy a valószínűsége, hogy egy merész húzásod balul sülhet el, úgy hogy nem árt az elővigyázatosság.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Légy őszinte a pároddal, mert a titkolózás alááshatja a bizalmat a kapcsolatotokban. Bármennyire is szimpatikus neked az az illető, aki nemrég tűnt fel az életedben, ne kockáztass. Ha elégedetlen vagy a pároddal akkor beszéljétek meg. Közös erővel sikerülhet megoldani ezt a problémát.


XII.22. - I.20.

Bak

Ne hagyd, hogy hatalmába kerítsen a magányosság érzése. Értékeld a nyugalmas pillanatokat, törődj magaddal. Ha végképp elviselhetetlen az egyedüllét, hívd fel az egyik barátodat. Szervezzetek egy kellemes esti programot.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy most olyanokkal kell együttműködnöd, akik szinte egyik pillanatról a másikra változtatják meg a véleményüket. Ezt az állapotot egész egyszerűen elviselhetetlennek érzed és minden erőddel a kitörési lehetőségekre koncentrálsz.


II.21. - III.20.

Halak

Anyagi természetű vitába keveredhetsz a partnereddel. Az összeütközés elkerülhetetlennek látszik, és ez a helyzet nagyon bánt téged. Nagyvonalú kapcsolatokra vágysz, ezért érzed kellemetlennek azokat a vitákat, amelyeket a pénzügyi kérdések firtatnak.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.