Szoboszlai is szép pénzt termel a Liverpoolnak, és hol van még a vége

Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.

Szoboszlai népszerűsége jól jön a Liverpoolnak

A Liverpool jelenleg Szoboszlai Dominik nélkül is vezeti az angol bajnokságot. Klopp csapatának persze résen kell lennie, mert szorosan ott liheg a nyakában a kiváló formában lévő Manchester City, valamint az Arsenal is.

A vezetőedző a legutóbbi sajtótájékoztatón a két sérült kulcsemberéről is beszélt, vagyis Szoboszlai Dominikról, valamint Trent Alexander-Arnoldról.

„Trent és Dom a visszatérésen dolgoznak, de még nem vesznek részt a közös edzéseken, úgyhogy nem is bevethetőek” – mondta Klopp.

Így borítékolható, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Chelsea elleni Ligakupa-döntőn se lesz bevethető vasárnap. Ettől függetlenül Szoboszlai termeli a pénzt, de a galériánkban mindent leleplezünk!

Amikor Szoboszlai a Liverpoolhoz igazolt, megkapta a legendás nyolcas mezszámot, amit egykor Steven Gerrard is viselt.
Kattints a további képekért!

Senki sem gondolná, hogy Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni tényleg újra egy párt alkotnak. A pletyka már nagyon régen kapott szárnyra, de azóta nem reagáltak.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.