Lusták diétája: 5 tipp, amivel erőfeszítés nélkül ürülnek a zsírraktárak

Segítünk, hogy könnyedén fogyj!

Lusták diétája

Valljuk be: nem mindenki lelkes és aktív, ha diétáról van szó. Egyesek (talán nem is olyan kevesen) csak arra vágynak, hogy erőfeszítés nélkül olvadjanak róluk a kilók. Önző és kissé éretlen magatartás, de teljesen érthető. Ha te is a lusták táborát erősíted, fogadd meg a következő 5 tippet, és könnyen tűnnek majd el a pluszkilók!

1. Edd azt, amit szeretsz - csak kisebb mennyiségben

Tévhit, hogy ha fogyni akarsz, akkor egyszeriben le kell mondanod azokról az ételekről, amiket szeretsz. Egyszerűen csak mértékkel kell fogyasztanod őket: igenis belefér a diétába a sült krumpli, feltéve, ha nem két méretes tányérral habzsolsz be, hanem kis adagot falatozol. A zsírégetés kulcsa, hogy mindig kevesebb kalóriát vigyél be annál, mint amennyit elégetsz.

2. Hagyd ki az edzést - helyette csináld ezt

Az edzés nem a fogyás kulcsa; persze nagyban segíti a siker elérését, de nem mindenható. Ha túl lusta vagy hozzá, ám legyen, hagyd a sportot a manóba, helyette azonban változtasd zsírégető tevékenységgé a hétköznapi cselekvéseket: liftezés helyett lépcsőzz, villamosozás helyett gyalogolj, az ebéd utáni punnyadást pedig cseréld le ebéd utáni sétára. Plusz egy tipp: szerezz be egy lépésszámlálót; nagyon inspirálóan hat majd rád, ha este ránézel és meglátod a napi eredményt.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!