Szoboszlait is érinti a botrány: belső vizsgálatot indított a hazai csatorna, a műsorvezető már bocsánatot kért

Bár Szoboszlai Dominik nem volt a pályán, de így is roppant izgalmas volt a Chelsea–Liverpool angol Ligakupa-döntő. Azonban hibázott a helyszínen lévő két magyar tévés.

Már elrendelte a csatorna a belső vizsgálatot

Az angol labdarúgó-Ligakupa fináléjában a Liverpool hosszabbítás után, Virgil van Dijk 118. percben szerzett fejes góljával legyőzte a Chelsea-t.

Sajnos a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik bár ott volt, de nem léphetett pályára a sérülése miatt a Wembley Stadionban. Ettől függetlenül a középpályás a sorozat korábbi szakaszában három mérkőzésen is játszott, két gólt is szerzett.

Így Szoboszlai hivatalosan megnyerte az első trófeáját Angliában. Közben itthon más miatt indult be a botrány, a galériánkban pedig megmutatjuk, hogy miről van szó pontosan!

Szoboszlai Dominik aranyéremmel a nyakában, a többi játékossal együtt hallgatta a You’ll Never Walk Alone-t a liverpooli szurkolók előtt.
Kattints a további képekért!

Senki sem gondolná, hogy Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni tényleg újra egy párt alkotnak. A pletyka már nagyon régen kapott szárnyra, de azóta nem reagáltak.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.