Lifestyle

Március havi karrier horoszkóp: A Halaknak lehetősége adódik megteremteni az áloméletet

A Kost egy váratlan kiadás sokkolhatja. Íme a márciusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Márciusban néhány váratlan probléma adódhat, ami nem várt kiadást eredményezhet. Érdemes most tudatosan alakítanod a költségvetésed, és ne engedj a csábításnak. Most az lenne a célszerű, ha tartalékolnál a váratlan kiadásokra, és csak a legszükségesebb dolgokra költenél. Ezenkívül fontos lesz ebben az időszakban az is, hogy mennyire vagy képes másokkal együttműködni. Nagyon jó időszak új vállalkozás elindítására, új projektek beindítására.


IV.21. - V.20.

Bika

Most hajlamosabb lehetsz egy kicsit jobban elengedni magad, próbálj meg önmérsékletet tanúsítani, nem kell mindent megvenni, ami megtetszik és jó vételnek tűnik. Amennyiben állást keresel, megtalálhatod azt a munkát, amiről már régóta álmodoztál. Most érdemes kilépni a megszokott komfortzónádból, új utakat keresni, továbblépni egy helyzetből, amelyben talán nem értékelnek eléggé.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap elején próbálj meg lezárni minden függőben lévő anyagi és munkahelyi ügyet. Kiadásaidat nézd át alaposan, szentelj figyelmet a részleteknek is ne hagyd, hogy a pillanatnyi hangulatod befolyásolja a költekezésed. Az eltúlzott vágyaid, most mellékvágányra vihetnek, érdemes éppen ezért tudatosabban kezelned a pénzügyeidet. A hónap elején megtalálhat egy állásajánlat, semmiképpen ne hagyd ki. Légy bátor és lépj a tettek mezejére!


VI.22. - VII.22

Rák

Érdemes most többet vállalnod, a befektetett munka mennyisége és minősége is bőven megtérülni látszik. Ha munkaajánlatot kapsz alaposan fontold meg, és dönts hirtelen, figyelj a részletekre, az apróbetűs részekre fordíts kiemelt figyelmet. Számodra nagyon fontos a biztonság éppen ezért ne engedj az aktuális hangulatodnak. Ne menj bele olyan helyzetbe, amikor feladni kényszerülsz a biztosat, a bizonytalanért. A szeretteid kényeztetésével is légy körültekintőbb. Jobban értékelik a veled töltött időt, mint a drága ajándékokat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlságosan nagyvonalú vagy a szeretteiddel, még abban az esetben is, amikor nem engedheted meg magadnak, hogy felelőtlenül költekezz. Ahhoz, hogy a jövőben tovább tudj lépni, folyamatosan fejlődnöd kell, és lépést tartani az új irányzatokkal. Egy tanfolyam vagy továbbképzés remek lehetőség lehet erre. Még akkor is fontold meg ennek lehetőségét, ha a tavasz beköszönte inkább a szórakozás felé csábít.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Légy határozott, következetes és céltudatos, hidd el, meglesz az eredménye. Ha nincs állásod vagy épp váltanál, most megtalálhatod álmaid munkáját. A sikerhez, előrelépéshez meg kell tanulnod eladni magad. Attól se riadj vissza, ha esetleg tovább kell képezned magad, megtérül a befektetett energia és a ráfordított munka. A szerződések aláírásakor viszont légy körültekintő, és alaposan nézd át, mielőtt aláírod és hosszútávra elkötelezed magad.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni, kiállni magadért és képviselni az érdekeidet. Főleg a munkahelyeden lehet szükséged határozott kiállásra és véleményre. Azon múlik minden, hogy bízol-e magadban, a képességeidben. Legtöbbször kerülöd a konfliktust, de most az égiek harcias energiával látnak el. A hónap vége váratlan kiadásokat hozhat számodra, jól teszed, ha ezekre időben felkészülsz és tartalékolsz egy keveset.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Tisztában vagy a képességeiddel és szeretnéd is megmutatni mindenkinek, mit tudsz. Ezért viszont több kockázatot és áldozatot kell vállalnod. A hónap közepén pénzügyekkel kapcsolatos vita ütheti fel a fejét, amely nagyon érzékenyen érinthet téged. Jobban jársz, ha most hajlasz a kompromisszumra és békés úton próbálod meg rendezni ezt a kellemetlen helyzetet. A hónap második fele remek időszak fontos döntések meghozatalához.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tavasz beköszöntével új fejezet kezdődik az életedben, itt az ideje, hogy átértékeld az elmúlt időszakot. Gondold végig, kitől és mitől kell megválnod, hogy új és tartalmasabb életet teremthess magadnak. A hónap végéig próbálj meg pontot tenni minden függőben lévő ügyedre. Arra nem árt figyelned, hogy a nehezen megkeresett pénzedet ne költsd el meggondolatlanul. Különösen a szórakozási és utazási vágyaidra vagy hajlamos mostanában sokat költeni.


XII.22. - I.20.

Bak

Akkor érzed magad jól, ha tele vagy feladatokkal, teendőkkel. Most nem panaszkodhatsz ki sem látsz a munkából. Tarts egy kis szünetet és gondold végig, hogy azon az úton haladsz-e, amit megálmodtál magadnak. Van-e olyan régóta dédelgetett vágyad, amit a mindennapok taposómalma elérhetetlenné tett? A hónap közepén megtalálhat egy jónak tűnő lehetőség, rajtad múlik, hogy élsz-e vele.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Márciusban szembesülhetsz a múltaddal, valamint a múltban meghozott jó és rossz döntések következményeivel. Lehetőséged adódik, hogy kijavítsd az elkövetett hibáidat, tévedéseidet. Rálátást nyerhetsz az életed összefüggéseire, megérted, mi miért történt az életedben. A pénzügyeidben légy tudatosabb, főképpen, ha tudod magadról, hogy könnyen kifolyik a pénz a kezedből. Kölcsönt semmiképpen ne kérj, és ne is adj, mert nem valószínű, hogy visszakapod, de minimum komoly akadályokba ütközne a visszafizetése.


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hónap kiemelkedő lehet a jövőd szempontjából, megteremtheted az áloméletet, de ehhez pontosan meg kell fogalmaznod a céljaidat. Próbálj meg kidolgozni egy új stratégiát, mi az, ami előrébb vihet a megvalósításukban. Nagy álmodozó vagy, de néha muszáj szembenézned a valósággal és megnézni mennyire reálisak a céljaid. Ebben a hónapban egyértelművé válik számodra, hogy mi az, amibe nem érdemes több energiát fektetned. Ez az év legtermékenyebb hónapja számodra, használd ki!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.