Íme a lelki békében élő emberek tulajdonságai - Te vajon rátaláltál már?

Neked mennyire kiegyensúlyozott az életed?

Ez egy hosszú folyamat

A saját lelki békénk megtalálásáig bizony egy elég hosszú és rögös út vezet. Mindenki más életszakaszban éri el ezt az állomást, de az is meglehet, hogy valaki el sem jut eddig. Sok munka, önismeret és motiváció kell hozzá, hogy rátaláljunk. Van néhány tulajdonság, ami viszont azt mutatja, hogy te már elérted ezt a pozitív, örömteli állapotot, vagy igazán jó mederben folyik az életed ennek irányába.

Segítenek másoknak - A lelki békében élő emberek szeretik önmagukat és elfogadják, de azt is tudják, hogy ehhez az kell, hogy másokon is segítenek, hiszen ez egy állandó elégedettséget, pozitivitást és kiegyensúlyozottságot, van akinél pedig egyenesen biztonságérzetet teremt.

Mindig optimisták - A problémákat egyszerűen a legjobb tudásuk szerint orvosolják, és próbálják az élet napos oldalát nézni. Rájöttek arra, hogy a negatív érzelmek nem vezetnek sehova.

Mindenkiben a jót látják meg - Egyáltalán nem előítéletesek másokkal, megbocsátóak, mindenkiről a jót feltételezik. Ez nem naivitás, csupán egy pozitív emberi tulajdonság, aminek alapvetően így kellene lennie.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!