Lifestyle

Lélekgyógyítók: ez a 7 illóolaj csökkenti a mindennapos szorongást és stresszt

Máris mutatjuk a 7 kedvencünket és a használatukhoz is nyújtunk egy kis segítséget.

Természetes lélekerősítés

A stressz a szervezetünk természetes reakciója, amely az életünk során felmerülő kihívásokra, veszélyekre vagy változásokra adott válaszként jelentkezik. Mondhatjuk úgy is, hogy az élet elkerülhetetlen része. Számos tényező befolyásolhatja, hogy miért és milyen mértékben tapasztaljuk a stresszt, tenni ellene viszont sokszor nem egyszerű. Ebben segíthetnek az illóolajok, melyeknek számos különböző hatása lehet az emberi testre és szellemre. Fontos megjegyezni, hogy az egyes illóolajok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, és a hatások személyenként változhatnak.Tapasztalhatunk nyugtató, energizáló, fizikai fájdalomcsillapító, immun-, és lélegzőrendszer támogató, vagy akár alvássegítő hatást is, de elkülöníthetünk olyan típusokat is, amelyek célzottan a stresszcsökkentésben játszanak szerepet.

Részletek a galériában!

Bazsalikom Test: A fűszernövény illóolaja étvágygerjesztőként hat, valamint segíti az emésztést. Használjuk gyakrabban, ha ilyen célra szeretnénk alkalmazni. Lélek: A bazsalikom derűsebbé, energikusabbá tesz. Ha a fürdővízbe teszünk 4 cseppet belőle, akkor az illatok segítenek megszabadulni a nyugtalanságtól és a félelemtől.
Kattints a további képekért!

A kötődés minden szülő-gyerek kapcsolatban fontos, ugyanakkor fel kell ismerni hol a határ, mielőtt még túl késő lesz.

Leadfotó: 123rf.com

TalkSpace

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.