Lifestyle

Íme, a tökéletes esti mini arcápolási rutin

Az esti arcápolási rutin elengedhetetlen és szükséges bőrünk számára. Bár az arcápolási rutinok személyre szabottak lehetnek az egyéni bőrtípus és igények alapján, azért jó tudni, hogy már egy egyszerű háromlépéses rutinnal is megőrizheted a bőröd szépségét.

A tökéletes esti arcápolási rutin

A bőrünk sejtjei éjszaka újulnak meg, regenerálódnak, és pihennek. Lefekvés előtt érdemes duplán arcot tisztítani, mert csak így lehetünk benne biztosak, hogy az összes sminket, fényvédőt, port és szennyeződést lemostuk az arcunkról. De mi a 3 legfontosabb lépés az esti arcápolási rutinnál? Kattints a galériára és kiderül!

1. Alapos tisztítás Minden este tisztítsd meg az arcodat egy megfelelő arclemosóval vagy tisztítótejjel. Ezek segítenek eltávolítani a sminkmaradványokat és az egyéb szennyeződéseket. Ha erősebb sminket viseltél napközben, akkor használj micellás vizet vagy olajos lemosót.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Real Simple, Byrdie

Ki hitte volna, hogy Scarlett Johansson ennek a filléres csodaszernek köszönheti mindig tökéletes, makulátlan arcbőrét?

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle