Lifestyle

Kijött a legbénább, pillanatok alatt feltörhető jelszavak listája: nagy bajban vagy, ha te is használod valamelyiket

A kiberbiztonsági szakemberek által összeállított húszas listában változatlanul sok a számkombináció.

A streamingplatformokon bénábbak a jelszavaink

Kiberbiztonsági szakemberek állították össze a legbénább, legkönnyebben feltörhető internetes jelszavak húszas listáját - jelentette az IFLScience. A NordPass hozzáteszi: a lista legelőkelőbb helyein továbbra is rengeteg számkombinációt fedezhetünk fel. A NordVPN nevű VPN-szolgáltató munkatársai egy 4,3 terabájtos adatbázisban összeállított jelszólajstromot vettek górcső alá, melyet különböző forrásokból, többek között a dark webről gyűjtöttek be. Igazolást nyert, hogy a jelszavak feltörhetősége aszerint is eltérő, hogy milyen platformokra szólnak. A streamingszolgáltatók felületein alkalmazott jelszavak például rendszerint gyengébbek, mint azok, amelyek e-mail fiókokhoz vagy közösségi médiás felületekhez tartoznak. Lapozz, azonnal mutatjuk a teljes listát!

Kezdjük hát a húszas listát az éllovasokkal (aztán szépen, lassan haladunk a nehezebben feltörhető jelszavak felé): password 123456 123456789 guest qwerty
Kattints a további képekért!

A Facebook atyja, Mark Zuckerbeg egy közleményben adta ki a legfrissebb információkat a fizetős Facebookról és Instagramról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.