Lifestyle

Belenézett szerelme telefonjába, kis híján megállt a nő szíve: vérlázító üzeneteket fedezett fel

A nőt nem csupán az üzenetek tartalma háborította fel, de azok időpontja is teljességgel letaglózta.

Furcsa gyanú kerítette hatalmába

Egy nő merő kíváncsiságból úgy határozott, átkutatja a szerelme telefonját - írja a Mirror. Különösebb oka nem volt rá, hogy megkérdőjelezze a férfi hűségét, hiszen - bár a hajdan forró érzelmek egy ideje már nem lángoltak olyan hőfokon a kapcsolatukban - kiegyensúlyozottnak és normálisnak volt nevezhető a szerelmük, melyből az évek során ráadásul gyermekek is születtek. A nő mégis belekukkantott a telefonba, valamiféle megmagyarázhatatlan, szinte már irracionális gyanútól vezérelve. Nem csupán az üzenetek tartalma, hanem azok időpontja is elborzasztotta.

Kiderült, hogy a csapodár férfi három nővel is pikáns üzeneteket váltott. Az egyikkel Messengeren tereferélt, a másiknak a WhatsAppon könyörgött intim fotókért és videókért, a harmadiknak pedig a mellméretét méltatta lelkesen.
Kattints a további képekért!

A gyanútlan nő akkor vette górcső alá férje telefonját, amikor a pasas épp vett egy forró zuhanyt. Fájdalmas felfedezés következett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...