Lifestyle

Szokta ezeket csinálni a kutyád? 6 jele annak, hogy házi kedvenced rajongásig szeret téged

A kutyák sokféle módon tudják elmondani, hogy mit éreznek, így arra is képesek, hogy kifejezzék, mennyire szeretnek bennünket.

Testbeszéddel mutatják ki szeretetüket

Négylábú barátaink igencsak összetett személyiségek, ráadásul nagyon szoros kapcsolatot tudnak kialakítani az emberrel, emellett viszonozni tudják a szeretetet, a törődést és a gondoskodást. Rengeteg olyan apróság szemet szúrhat, amelyek házi kedvenced érzelmeiről árulkodnak, és ha az alábbi néhány dolgot rendszeresen csinálja, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon szeret téged:

A kutyák falkában élő, gondolkodó és érző állatok, így ha azt látod, hogy házi kedvenced szeret társulni hozzád, amikor alszol, az azt jelenti, hogy téged is a falka tagjának tekint, és nemcsak te kezeled családtagként őt, hanem ő is téged.
Kattints a további képekért!

Két évig ő volt a család egyedüli kutyája, a december azonban számos meglepetéssel és változással érkezett meg Arlo életébe.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Insider

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.