Lifestyle

7 ok, amiért az intelligens emberek boldogtalanabbak

Első hallásra nincs sok logika abban, hogy a boldogság összefüggene az intelligenciahányadossal. Ha azonban jobban belegondolunk, megtalálhatjuk az ok-okozati összefüggést.

Kevésbé boldogok az okos emberek

Te is ismersz olyan illetőt a környezetedben, aki nagyon intelligens, értelmes, de valamiért mégsem képes a boldogságra? Pedig lehet, hogy mindene megvan, amit szeretne: szerető társ, támogató család, sikerek a munkában és anyagilag sem panaszkodhat, de valami miatt mégis bizonytalan, szomorú és sokszor magányosnak érzi magát. Olvass tovább és kiderül, miért nehezebb megtalálni a boldogságot egy okos embernek.

Kattints a galériára!

1. Hajlamosak túlanalizálni a dolgokat Míg más ember már javában örömködik, addig az intelligens személyiségek elkezdik elemezni a pozitív történést, és persze, hogy találnak valamit, ami szúrja a szemüket. Mire mindent az utolsó szálig megvizsgálnak, már el is megy a kedvük a boldogságtól.
Kattints a további képekért!

Pusztán az arcunk formájából megmondható lenne, hogy mennyire számítunk okosnak, illetve intelligensnek? Egy kutatás meglepő eredményeket hozott.

Leadotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.