Lifestyle

Olvass a jelekből! Ezt árulja el a kutyád személyiségéről, milyen pózban szeret aludni

Érdemes megfigyelned, milyen helyzetben szokott aludni négylábú barátod, ugyanis az alvási pozíció sok mindent elárul a személyiségéről és arról, hogyan érzi magát a közeledben.

Ezt üzeni házikedvenced testbeszéde

Ha te is boldog kutyatulajdonos vagy, bizonyára tisztában vagy házikedvenced szokásaival, jól ismered a sajátosságait, valamint könnyen megérted a mozdulataiból és a reakcióiból, ha boldog, aggódik, meglepett vagy éppenséggel fél valamitől. Négylábú barátainknak igen összetett a személyiségek, éppúgy, mint amilyenek mi emberek vagyunk, éppen ezért az sem meglepő, hogy bizonyos szokásaik rengeteg dolgot elárulnak a személyiségükről – ilyen például az is, hogy melyik pózban szeretnek a leginkább aludni. Nem is gondolnád, mennyi mindent megtudhatsz abból, milyen pozícióban szokott feküdni a kutyusod: részletek a galériában!

A hólabda póz A hólabda pozíció az egyik legnépszerűbb a kutyák körében, ez ugyanis lehetővé teszi nekik, hogy amikor veszélyt észlelnek, gyorsan felkeljenek és lábra álljanak. Amennyiben a házi kedvenced gyakran alszik ebben a pozitúrában, azt jelenti, mindig készenlétben áll, hogy biztonságot és védelmet nyújtson számodra.
Kattints a további képekért!

A Guiness is elismerte: TobyKeith, a floridai csivava, 21 évével jelenleg a világ legidősebb életben lévő kutyája.

Leadfotó: Unsplash
Forrás: Bright Side

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Cate Blanchett, napjaink egyik legsokoldalúbb színésznője, aki megannyi ikonikus filmben nyújtott emlékezetes alakítást. Azonban nemcsak vitathatatlan tehetségének, hanem kivételes külső...
Sztárok
Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban...
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.