Lifestyle

Olvass a jelekből! Ezt árulja el a kutyád személyiségéről, milyen pózban szeret aludni

Érdemes megfigyelned, milyen helyzetben szokott aludni négylábú barátod, ugyanis az alvási pozíció sok mindent elárul a személyiségéről és arról, hogyan érzi magát a közeledben.

Ezt üzeni házikedvenced testbeszéde

Ha te is boldog kutyatulajdonos vagy, bizonyára tisztában vagy házikedvenced szokásaival, jól ismered a sajátosságait, valamint könnyen megérted a mozdulataiból és a reakcióiból, ha boldog, aggódik, meglepett vagy éppenséggel fél valamitől. Négylábú barátainknak igen összetett a személyiségek, éppúgy, mint amilyenek mi emberek vagyunk, éppen ezért az sem meglepő, hogy bizonyos szokásaik rengeteg dolgot elárulnak a személyiségükről – ilyen például az is, hogy melyik pózban szeretnek a leginkább aludni. Nem is gondolnád, mennyi mindent megtudhatsz abból, milyen pozícióban szokott feküdni a kutyusod: részletek a galériában!

A hólabda póz A hólabda pozíció az egyik legnépszerűbb a kutyák körében, ez ugyanis lehetővé teszi nekik, hogy amikor veszélyt észlelnek, gyorsan felkeljenek és lábra álljanak. Amennyiben a házi kedvenced gyakran alszik ebben a pozitúrában, azt jelenti, mindig készenlétben áll, hogy biztonságot és védelmet nyújtson számodra.
Kattints a további képekért!

A Guiness is elismerte: TobyKeith, a floridai csivava, 21 évével jelenleg a világ legidősebb életben lévő kutyája.

Leadfotó: Unsplash
Forrás: Bright Side

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!