Lifestyle

A nő a parkolóban hagyta a kocsiját, olyan üzenet volt rajta, amitől majdnem elájult, mikor meglátta

A fiatal nő egy átbulizott éjszaka után hagyta a kocsiját a parkolóban, ám arra nem számított, mi fogja fogadni, amikor érte megy. Ilyet ritkán lát az ember.

Szórakozni mentek

Ha valaki alkoholt fogyaszt és volán mögé ül, azzal veszélyezteti a saját, illetve mások életét is, ami egy óriási felelősség. Paula Grzelak-Schultz, egy fiatal kanadai nő, aki az egyik hétvégén szórakozni indult a barátaival egy helyi bárba. A nő teljes mértékben elítéli az ittas vezetést, így mivel autóval érzektek a pubba úgy döntött, hogy inkább a hely nyilvános parkolójában hagyja autóját éjszakára és hív helyette egy Ubert, ami hazaviszi az egész társaságot. Ez így is történt.

parkoló, autó, ittas vezetés, bár, alkohol, üzenet, igaz történet

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?