Lifestyle

Kutatás: ez a szülőnk sokkal boldogabb a másiknál

Az anyák vagy az apák a boldogabbak? Egy kutatócsoport állítja: választ talált a kérdésre.

Boldog szülői lét

Tudósok egy csoportja kutatást végzett annak kiderítésére, hogyan osztják meg a szülők a gyermekeik gondozásával kapcsolatos munkát. Ám ahelyett, hogy csak erre a kérdésre találtak volna választ, arról is képet kaptak, hogyan vélekednek általánosságban a témáról. Ki is derült, hogy az egyik szülő nagyobb örömet érez, amikor időt tölt és érintkezik a gyermekeivel, valamint a stressz szintje is alacsonyabb, ha az utódról való gondoskodás a téma. Úgy tűnik, hogy ezek a felmenőink egyedülálló szülői módszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy szórakoztatóbb és élvezetesebb élményeket szerezzenek gyermekeikkel, ami alacsonyabb általános stressz szintet eredményezhet számukra. Na de melyik szülőről van szó? Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.