Kotyogós kávéfőzőt használsz? Ezt a 4 hibát szinte mindenki elköveti
A kotyogós kávéfőző mind a mai napig népszerű, sokan azonban egyáltalán nem használják szakszerűen, pedig ezek az apró hibák jelentősen befolyásolhatják a fekete nedű minőségét, ízét és aromáját.
Ezekre érdemes figyelni
A kotyogós kávéfőző egy klasszikus konyhai eszköz, amelyet szinte minden magyar háztartásban megtalálhatunk. Bár egyszerű használni, mégis könnyű elkövetni néhány hibát, amikor használatba vesszük, ez pedig azt okozza, hogy a végeredmény meg sem közelíti azt, amit a keserű, forró nedűtől várunk. Galériánkban felsoroljuk a leggyakoribb hibákat, melyeket sokan elkövetünk a kotyogós kávéfőzővel:
A legtöbb ember életében a kávézás különleges helyet foglal el, de azt kevesen tudják, hogy nem véletlenül isszák úgy a keserű, forró nedűt, ahogyan.