Lifestyle

Pfizer helyett Modernát kapott több gyerek is egy oltóközpontban - Ez lett a hiba vége

Vasárnap reggel több gyermeket is Moderna vakcinával oltottak be a németországi Attendorn városában. Egy házaspár feljelentést tett.

Vírus

A Biontech Pfizer vakcinája helyett Modernát kapott vasárnap reggel több gyermek is egy német városban, bár az előbbire van csak engedély egyelőre. "Az érintett gyermekek szüleit azonnal értesítettük az esetről" - közölték az illetékesek. Az oltóközpontból való távozáskor egyébként a a Moderna vakcinát kapott gyermekeknél nem észleltek rendellenességeket. A szülők kérésére azonban az esetet jelentették a rendőrségen. Egy szülőpár pedig feljelentést tett testi sértés miatt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Sztárok
Tanulságos gondolatokat osztott meg velünk Ábrahám Edit a 2023-as Inspiráló Nők Estjén: a színésznővel többek között az egészséges önbizalom, a pozitív kisugárzás és a belső szépség fontosságáról...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.