Lifestyle

Tavaszi lapozgató - 3 lebilincselő könyv áprilisra

A tavaszi jó idő nemcsak arra ad lehetőséget, hogy minél többet sportoljunk, túrázzunk, sétáljunk a szabad levegőn, hanem arra is, hogy kivigyünk egy kényelmes széket a kert egy csendes sarkába, és olvassunk. Ajánlunk is 3 remek kötetet, ami garantáltan jó társ a kellemes tavaszi napfürdőzéshez!

Útkeresőknek kötelező

Kovács Nóra: Égi Dallamok

Biztosan számtalanszor érezted már, hogy nem tudod, merre tovább, mi legyen a következő lépés. Ha nem teszel ez ellen a bizonytalanság ellen, ha nem erősíted meg annyira önmagad, hogy mindig magabiztosan vedd az akadályokat, akkor a válaszok nélküli kérdések felőrölhetik az életed. Kapaszkodóként ajánljuk Kovács Nóra első könyvét, az Égi Dallamokat, amely aforizmákat, útmutatásokat tartalmaz. Ha a mindennapi életedre vonatkoztatod a leírtakat, azonnal visszajelzést, segítséget kapsz, amit bármikor „felhasználhatsz” - például elbizonytalanodás, tanácstalanság vagy épp a boldogság keresése közben. Tévedés ne essék, nem egy univerzális igazat kapsz, hanem olyan gondolatokat, amik segítik a befelé fordulást, azt, hogy végre szembe merj találkozni önmagaddal.

„Az élet számtalan nehézséget, gondot, problémát gördíthet elénk. Sokszor bizony nem tudunk ezeken az akadályokon könnyedén átlépni, máskor pedig a támogató segítség hiányzik. Jól jönne ilyenkor egy kapaszkodó, amihez bármikor nyúlhatunk, akár egy könyv, amitől, ha csak egy gondolat erejéig is – bizakodóbban láthatjuk a világot. Az Égi dallamok ezzel a céllal született.” – meséli a szerző, Kovács Nóra első könyvéről, az Égi Dallamokról.

  • Eredeti ár: 2980 Ft

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...