Lifestyle

Tavaszi lapozgató - 3 lebilincselő könyv áprilisra

A tavaszi jó idő nemcsak arra ad lehetőséget, hogy minél többet sportoljunk, túrázzunk, sétáljunk a szabad levegőn, hanem arra is, hogy kivigyünk egy kényelmes széket a kert egy csendes sarkába, és olvassunk. Ajánlunk is 3 remek kötetet, ami garantáltan jó társ a kellemes tavaszi napfürdőzéshez!

Útkeresőknek kötelező

Kovács Nóra: Égi Dallamok

Biztosan számtalanszor érezted már, hogy nem tudod, merre tovább, mi legyen a következő lépés. Ha nem teszel ez ellen a bizonytalanság ellen, ha nem erősíted meg annyira önmagad, hogy mindig magabiztosan vedd az akadályokat, akkor a válaszok nélküli kérdések felőrölhetik az életed. Kapaszkodóként ajánljuk Kovács Nóra első könyvét, az Égi Dallamokat, amely aforizmákat, útmutatásokat tartalmaz. Ha a mindennapi életedre vonatkoztatod a leírtakat, azonnal visszajelzést, segítséget kapsz, amit bármikor „felhasználhatsz” - például elbizonytalanodás, tanácstalanság vagy épp a boldogság keresése közben. Tévedés ne essék, nem egy univerzális igazat kapsz, hanem olyan gondolatokat, amik segítik a befelé fordulást, azt, hogy végre szembe merj találkozni önmagaddal.

„Az élet számtalan nehézséget, gondot, problémát gördíthet elénk. Sokszor bizony nem tudunk ezeken az akadályokon könnyedén átlépni, máskor pedig a támogató segítség hiányzik. Jól jönne ilyenkor egy kapaszkodó, amihez bármikor nyúlhatunk, akár egy könyv, amitől, ha csak egy gondolat erejéig is – bizakodóbban láthatjuk a világot. Az Égi dallamok ezzel a céllal született.” – meséli a szerző, Kovács Nóra első könyvéről, az Égi Dallamokról.

  • Eredeti ár: 2980 Ft

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.