Még az orvosok sem láttak hasonlót: vajúdás közben kiugrott a helyéről a kismama szeme

A 23 esztendős Bethany Collinst izgalommal vegyes félelem fogta el a napon, melyen életet adott leánygyermekének, Phoebe Belle-nek. A fiatal nő nem is sejtette, hogy hamarosan hullámvasútszerű utazás veszi kezdetét a felhőtlenül boldog pillanatok helyett.

Vajúdás közben nyomást érzett a bal szemében

Izgalommal vegyes félelem fogta el a 23 esztendős kismamát, Bethany Collinst, amikor kislánya, Phoebe Belle megszületését várta. Vajúdás közben egy Pitocin nevű szintetikus hormont juttattak a szervezetébe, ami képes stimulálni a női méhet, továbbá összehúzódásokat is okoz, melynek eredményeként a szülés felgyorsul. Collins méhszája azonban ennek ellenére sem tágult ki. Összehúzódásai egyre súlyosabbakká váltak, a kisbaba pulzusa pedig leesett, így az orvos az epidurális érzéstelenítést választotta - írja le a megdöbbenő fordulattal végződő eset körülményeit a Mirror című lap.

Bethany a kedvezőtlen feltételek ellenére is teljes erőbedobással küzdött. Miközben minden energiáját latba vetve nyomott, nyugtalanító furcsaságra lett figyelmes: szokatlanul nagy nyomást érzett a bal szemében. Aggodalma a szülés során nőttön nőtt, hiszen érzékelte, hogy baj van, de még nem tudta, mi is történt pontosan.

"Egy pukkanást hallottam, és megkérdeztem az orvost, hogy a szemem a fejemben van? Azt mondta, igen, de kinyitottam a szememet és minden homályos volt. Iszonyatos nyomást éreztem a bal szememnél, de harmadszor is löktem és világra jött" - idézte Bethany nyilatkozatát a Mirror.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet csak most pörög fel igazán!

Oldalak

  • 1
  • 2