Lifestyle

Itt a nagy 2024-es kínai horoszkóp: ők lesznek a legpechesebbek és a legszerencsésebbek a Sárkány évében

A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.

Van, akinek balszerencsésen, míg másnak remekül alakul majd az új esztendő

A vízi Nyúl éve a kínai horoszkóp szerint 2023. január 22-én kezdődött, és 2024. február 9-én ér véget, egy napra rá kezdődik majd az új holdújév, azaz a Fa Sárkány esztendője. De mit is jelent ez számunkra? Nos, míg az idei a remény éve volt, hiszen a Nyúl a hosszú élet, a béke, a kedvesség és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában, addig 2024-ben a Fa és a Sárkány lesz a domináló. Előbbi a növekedést és az előrehaladást képviseli a keleti asztrológia szerint az Astronet írása alapján, így a jövő esztendő az lesz, amire milliók várnak szerte a világban, hiszen olyan változások kezdődnek, melyek jobb irányba befolyásolják majd az emberiség sorsát az előző évekhez képest. A Sárkány egyébként a bátorságot, kitartást és következetességet szimbolizálja, valamint az intelligenciát és az erőt, ennek köszönhetően pedig olyan változások indulnak majd el egyéni szinten is, amely boldogságot és pozitív változásokat hoznak életünkbe. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy a Sárkány a szenvedély jelképe is, így akadnak majd olyan állatövi jegyek is, akik számára a 2024-es év balszerencsésen is alakulhat, ha nem figyelnek oda. Galériánkban mutatjuk, melyik csillagjegy mire számíthat jövőre, és azt is eláruljuk, kik lesznek a legszerencsésebbek!

Patkány (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020) 2024-ben a Patkány vegyes lehetőségekre és kihívásokkal teli évre számíthat. Karrier szempontjából a kilátások javulhatnak, ezáltal új ajtók nyílnak meg a növekedéshez és a sikerhez. Fontos azonban az óvatosság és a szükségtelen kockázatok elkerülése, hogy nehogy kudarcba fulladjon a Patkány egy-egy terve, esetleg nagyobb befektetése. Kapcsolatok szempontjából hullámvölgyek várnak rá, így elengedhetetlen a türelem és a megértés a részéről. Az egészség mindenképp legyen elsődleges prioritás nála a jövő évben, érdemes lehet egy kiegyensúlyozott életmódot kialakítania a betegség elkerülése érdekében. A stabilitásra, alkalmazkodóképességre és körültekintő döntéshozatalra koncentrálva a Patkánynak rugalmas éve lesz tehát összességében, és jelentős előrelépést tehet céljai elérését tekintve.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akiknek az élete szinte minden téren szerencsétlenül alakul majd az új esztendő beköszöntével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...