A kínai asztrológia szerint legyőzhetetlen leszel októberben

Pitbull - is nevezhetnénk az október 8-án kezdődő Fém-Kutya hónapját. Vajon miért? Szakértőnk, Padma elárulja nekünk.

Most te is legyőzhetetlen leszel!

Így kell lennie, mert a pszichés állóképességünk hatalmas támogatást kap októberben két erős jang őselem találkozása által. Az égből Jang-Fém energia érkezik, a Jang-Földet pedig a Kutya állatjegy hordozza magában a földi energiaáramlások szintjén. Ettől függetlenül ne bocsátkozz most sem harcokba, hiszen másokat is érint ez az égi áldás, és akiről sosem gondoltad volna, az is kemény ellenfélként fog feltűnni. Lehet, hogy feljön benned a rivalizálás is, de ne hagyd, hogy irányítson! Ne feledd, hogy senkit sem kell legyőznöd, csak is önmagad visszahúzó részeit! Viszont minden pozitív cél elérése érdekében kiválóan hasznosíthatod ezt a mentális turbó energiát: ami eddig nehéznek tűnt, ahhoz most lesz erőd, hited! Sokszor csak épp ennyi hiányzik ahhoz, hogy lépjünk: a bátorság, a legyőzhetetlenség érzése. Most megkapjuk ezt ajándékba mindannyian.

Jól jön ez, mert a céltudatosságunk magas fokozatra kapcsol, és sok mindent megvalósíthatunk, amit eddig nem sikerült. Arra érdemes figyelmet fordítani közben, hogy ha mégis elakadnánk, kérjünk szakszerű tanácsot hozzáértőktől, hiszen természetes, hogy bármilyen erősnek és rátermettnek érezzük most magunkat, mindent mégsem lehetünk képesek megoldani.

Az egyértelműség, a már-már kíméletlennek tűnő őszinteség is szerepet kaphat októberben, így ha kissé fájdalmas úton is, de kitisztulhatnak kétes, nem egyértelmű helyzetek. Ami a szívünkön, az a szánkon. Próbáljuk meg elvenni ennek is az élét tudatos odafigyeléssel, nehogy szükségtelenül nagy sérülés legyen a vége! Mondd ki, amit kell, legyél nyugodtan egészen konkrét, de ne legyen ebben bántó szándék, ha lehet még hangsúly sem. Légy tudatában, hogy e hónapban egy hatalmas kard van a kezedben – használd okosan! Nem csak vagdalkozni lehet vele, hanem például utat törni is.

Különös álmokat is láthatsz majd! Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!